2777
2789
عنوان

جاری بدجنس

203 بازدید | 15 پست

من باردارم بچم دختره، یه پسرم دارم. جاریم سه ساله ازدواج کرده چند وقته اقدامه هنوز باردار نشده، بحث بارداری شد مادرشوهرم گفت توام یه بچه بیار دیگه گفت همین بهتر نمیارم اگه دختر شه به چه دردی میخوره آدم باردار نشه بهتر از اینه دختر بیاره 

خودش و شوهرش خیلی از دختر بدشون 

میاد من چیزی نگفتم در واقع به روی خودم نیاوردم

شما بودین چیکار میکردین؟😤😤😤

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی شعور

کلا دهن به دهنش نشو

ولی تکرار کرد بهش بگو خودت یه دختری قطعا مهر و محبت ندیدی که از جنس خودت بدت میاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حرف مادر شوهرت بد بوده

درسته، ولی دلیلی نداشت اینطوری بگه، منم تخریب کنه 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
والا آدما گاهی چیزیو میکوبن که حسرتشو میخورنولشون کن اون که نمیاد به شما بگه من عاااااشق جنسیتی ام ک ...

اگه بازم حرفی زد بخند بگو اوه اوه گویا دلت از جنس خودت زیادی پُره

اصلاً با جدیت و اخم جوابشو نده

بخند

حرفی ندارم...با این طرز فکرش همون بهتر ک نیاره...اهمیت نده...من جاریم‌زایید کلی کمکش کردم از حموم‌بچه تا شستن‌و هرچیز دیگ الان فهمیده باردارم یه تبریک بهم نگفت 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40