2777
2789

سلام 

میخواستم بدونم اگر فقط یک مقطع روانشناسی خونده باشیم مثلا لیسانس نامربط ارشد روانشناسی میتونن شماره نظام بگیرند؟

آزمون صلاحیت جدا از شماره نظام گرفتنه؟

شماره نظام به چه کار میاد ؟

آزمون صلاحیت به چه کار میاد ؟

سلام

بله با مدرک کارشناسی غیر مرتبط می‌تونید ارشد بخونید و عضو نظام بشید و شماره عضویت نظام بگیرید.

آزمون صلاحیت حرفه ای از طرف نظام برگزار میشه و یکی از شرایط ثبت نام توی این آزمون اینه که عضو نظام باشید حتما.بعد از قبولی توی آزمون صلاحیت حرفه ای بهت ن مجوز کار میدن و شماره پروانه کارتون توی مجوز هست

باید ۲ مقطع مرتبط خونده باشی

اگر لیسانست غیر مرتبط هست

باید ارشد و دکتری روانشناسی بگیری تا شماره نظام بدن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون صلاحیت حرفه ای در واقع آزمونیه که مشخص کنن شما صلاحیت برای کار در این حیطه دارید یا نه و اگر نظرتون به حد نصاب برسه بهتون مجوز کار میدن برای شروع فعالیت و کار درمان.این آزمون از طرف سازمان نظام روانشناسی سالی دو بار برگزار میشه

باید ۲ مقطع مرتبط خونده باشیاگر لیسانست غیر مرتبط هستباید ارشد و دکتری روانشناسی بگیری تا شماره نظام ...

قبلا شرایطش اینجوری بوده.ولی الان غیر مرتبط هم باشه لیسانس می‌تونی عضو نظام بشی