2777
2789
عنوان

نی نی سایت باید اسمشو عوض کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 40 پست

باید بزارن سایت کنکور و استخدامی

روزی هزار تا تاپیک کنکور و استخدامی میبینم مخصوصا که به اسم کنکور هم فوبیا دارم اصلا همین که اسمش رو میبنم ناخودآگاه حالم خراب میشه

کاش واقعا ی سایت واسه کنکور و بزنن اینقدر اینجا تاپیک نزنن

من خودم هم کنکوری بودم و حق میدم که استرس داشته باشن،،اما خوب تاپیک زدنش هم حدی داره دیگه مثلا میبینی طرف تاپیکاش از دم همه واسه کنکوره

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مخفف نوجوان

😂😂شوخی میکنم عزیزم

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب اونا هم حق دارن سایت داشته باشن ،سوال بپرسن ولی خب ماشالله جمعیتشون زیاد شده

چی بگم تازگی اصلا نی نی سایت نمی چسبه بهم

همش افکار پوسیده ،آدم های تازه به بلوغ رسیده ،کسایی ک احساس شاخی دارن!

نمیشه جایی دیگ هم رفت مجبوریم تحمل کنیم

تازگی مردها هم فعالیتشون زیاد شده تو هر تاپیکی حضور دارن و نمیزارن راحت باشیم 

بخدا که اون نوجو ها تاپیک مادرشوهر و جاری و خیانت شوهر نمیزنن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨