بچه همسایه رو میخان ببرن فک کنم مرده بچشو تو خیابون زده بعد دونفر اومدن از شوهرم سوال کردن راجبشون شوهرمم نمیدونست چکارن توضیح داد براشون شماره شوهرم در مغازشه بعد امروز زنگ زدن دوباره بهش راجب اون خانواده اطلاعات گرفتن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره همسایه مغازشه ولی مارو میشناسن ی .قد میترسم آسیبی ب بچه هام بزنن شوهرم میگه من نمیدونستم اینا چکارن
اطلاعات بدید به بهزیستی که یه فکزی برای اون بچه بکنن ولی اگر کسی غیر از بهزیستی پرسید حاشا کنین یه جوری رقتار کنین انگار اصلا نمی دونین بهزیستی به اینجور مسائل هم ورود می کنه مثلا برگرد بگو وا مگه بهزیستی برای اینا نیست که پدرومادرشون میمیرن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁