2777
2789

عین جنازه بودم

چون با وقاحت بهم گفت با دختری جدید اشنا شده و رفته خاستگاریش،بعد از دو سال دوستی با من...

کل عیدم رو عین جنازه خوابیدم و پروفایل نفرین میذاشتم و طومار براش میفرستادم و گلایه میکردم و اون عین خیالشم نبود و در حال مخ زنی بود..هرروز اینجا تاپیک زدم تا خر نشم و پیامش ندم...اما الان خوشحالم با چیزای کوچیک

با اینکه دلم داره میترکه که میدونم دیشب به اون دختره کادوی روز دختر داده و شب هم خواب عکس پروفایب دو تایی و عکس عقدش رو توی خواب دیدم

اما👇

✅️خوشحالم که از جمعه دیگه پیامش ندادم

✅️ خوشحالم که دو روزه پروفایل چسناله و کارما نذاشتم

✅️خوشحالم که امشب از اینستا دل کندم و پیجم رو دی اکتیو کردم تا هی توی اکسپلور پست عاشقونه نبینم و حرص نخورم و نتونم بیوگرافی چک کنم

✅️خوشالم که این هفته استادا ازم درس نپرسیدن

✅️خوشحالم که یه امتحانای میان ترم عقب افتاد

✅️خوشالم که امروز ماشین بردم دانشگاه و کلی اهنگ گوش دادم

✅️خوشحالم که چن وقته واسه برگشتتش ذکر و صلوات و سوره نخوندم با اینکه امروز یه یاسین نصفه خوندم

✅️خوشحالم که لوازم ارایشی جدید خریدم با اینکه اگه بود دعوام میکرد و بدش میومد از ارایشه زیاد (اولین پالت سایه و اولین برق لب زندگیم 🥲)

✅️خوشحالم که بعد از یکسال توت فرنگی خوردم

✅️خوشحالم که بیخیال اون پسری ک شنبه برای بار اول دیدمش و به چشمم اومد چون سر به زیر بود،شدم ، چون فهمیدم زن داره و تکلیفم معلوم شد و دیگه الکی امیدوار نیسم تا با فکر کردن ب یکی،اون خر قبلی رو یادم بره

✅️خوشحالم که با دوست سمی م که همش مسخره و تحقیرم میکرد ۳ ماهه کات کردم و روانم توی آسایشه

✅️خوشحالم که دیروز ۳ تا آدم سمی رو توی تل بلاک کردم

✅️خوشحالم که پسرخاله ی اسکلم ک میخواس من رو بازی بده و باهام سرگرم باشه به بهونه ی ازدواج شستم و گذاشتم کنار و بهش گفتم گولتو نمیخورم

و....

.

مجبورم با این چیزا خوشحال کنم خودمو...

امیدوارم اعتیادم ب گوشی هم کمتر شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تومجبورنیستی یک دخترقوی هستی که میتونی روانشناس خودت باشی میتونی حال خودتوخوب کنی اصلا ناراحت نباش زندگی همش ازمون وخطاست یک ادم اشتباهی توزندگیت بوده ورفته خوشحال باش زودشناختیش ورابطتتون جدی ترنشد

خوشحالم که دیگه منتظر زنگ و پیام کسی نیسم...

برات خیلی خوشحالم دختر قوی افرین دمت گرم

فقط وقتی برگشت به هیچ وجه دلت نلرزه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خوشحالم ک تموم این مدت قوی بودم ، خوشحالم ک از راه غلط برگشتم ، خوشحالم ک ضعف نشون ندادم، خوشحالم ک خدا بهم نگاه کرد

امروز یه آدم اومد سر راهم ک خیلی برام جالب بود ، اون بره هزار تای دیگه هستن برا اینکه بخام با من باشن ، ولی خب دیگه با کسی نمیخام برم تو رابطه ، چون بی پولی تا فیهاخالدونم نفوذ کرده. میخام خودمو رشد بدم

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

خوشحالم که خوشحالی تو دیدم 

اوفیششششش😆

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

خوشحالم که حالت بهتره.

میتونستی بگی حوصله ندارم ایدی بزارم همین نه این که بلاکم کنی بیخودی.

حالا در هر صورت مهم نیست منم حوصله ندارم دیگه.

تازه بیچاره داداشمم نیست که ببینه گوشبمو دانشگاهه.

کارت دریت نبود عزیزم.

گیرم دو دفعه قبل من اشتباه کردم.

اما این بار کار شما کاملا اشتباه بود.

در هر صورت خوشحالم که بهتر شدی امبد وارم هر روز بهتر از قبل هم بشی.

میگم سعی کن دل نشکونی عزیزم.

تو رو نمیگم خودمو میگم شاید داریم چوب شکوندن دل بقیه رو می خوریم.

یادمه یه روز یه خواستگاری داشتم که البته هرکز بهش ابراز علاقه نکرده بودم.

بعد سه بار خواستگاری با گریه از پیشم رفت.

گاهی میگم شاید چوب دلشکیته اشو خوردم.

در هر صورت برا حال خوبت خوشحالم.

امیدوارم روز به روز بهتر شی مهتاب جان.

خوشحالم که حالت بهتره.میتونستی بگی حوصله ندارم ایدی بزارم همین نه این که بلاکم کنی بیخودی.حالا در هر ...

نه من موردی نداشتم ک با دل شکستنش الان کارما بدم

من چوب سادگی خودمو دارم میخورم