عین جنازه بودم
چون با وقاحت بهم گفت با دختری جدید اشنا شده و رفته خاستگاریش،بعد از دو سال دوستی با من...
کل عیدم رو عین جنازه خوابیدم و پروفایل نفرین میذاشتم و طومار براش میفرستادم و گلایه میکردم و اون عین خیالشم نبود و در حال مخ زنی بود..هرروز اینجا تاپیک زدم تا خر نشم و پیامش ندم...اما الان خوشحالم با چیزای کوچیک
با اینکه دلم داره میترکه که میدونم دیشب به اون دختره کادوی روز دختر داده و شب هم خواب عکس پروفایب دو تایی و عکس عقدش رو توی خواب دیدم
اما👇
✅️خوشحالم که از جمعه دیگه پیامش ندادم
✅️ خوشحالم که دو روزه پروفایل چسناله و کارما نذاشتم
✅️خوشحالم که امشب از اینستا دل کندم و پیجم رو دی اکتیو کردم تا هی توی اکسپلور پست عاشقونه نبینم و حرص نخورم و نتونم بیوگرافی چک کنم
✅️خوشالم که این هفته استادا ازم درس نپرسیدن
✅️خوشحالم که یه امتحانای میان ترم عقب افتاد
✅️خوشالم که امروز ماشین بردم دانشگاه و کلی اهنگ گوش دادم
✅️خوشحالم که چن وقته واسه برگشتتش ذکر و صلوات و سوره نخوندم با اینکه امروز یه یاسین نصفه خوندم
✅️خوشحالم که لوازم ارایشی جدید خریدم با اینکه اگه بود دعوام میکرد و بدش میومد از ارایشه زیاد (اولین پالت سایه و اولین برق لب زندگیم 🥲)
✅️خوشحالم که بعد از یکسال توت فرنگی خوردم
✅️خوشحالم که بیخیال اون پسری ک شنبه برای بار اول دیدمش و به چشمم اومد چون سر به زیر بود،شدم ، چون فهمیدم زن داره و تکلیفم معلوم شد و دیگه الکی امیدوار نیسم تا با فکر کردن ب یکی،اون خر قبلی رو یادم بره
✅️خوشحالم که با دوست سمی م که همش مسخره و تحقیرم میکرد ۳ ماهه کات کردم و روانم توی آسایشه
✅️خوشحالم که دیروز ۳ تا آدم سمی رو توی تل بلاک کردم
✅️خوشحالم که پسرخاله ی اسکلم ک میخواس من رو بازی بده و باهام سرگرم باشه به بهونه ی ازدواج شستم و گذاشتم کنار و بهش گفتم گولتو نمیخورم
و....
.
مجبورم با این چیزا خوشحال کنم خودمو...
امیدوارم اعتیادم ب گوشی هم کمتر شه