2777
2789
عنوان

ای خدا به کی متوسل بشم چرا هیشکی جوابمو نمیده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 29 پست
اخی 😻چند سالته گلم مادر پدرت چند سالشون؟آیا اونا هم دوست دارن فرزند دیگه؟

خودم ۱۵...مامانم یائسه شده🥲اگر نشده بود که راحت بود

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براتون 15 تا صلوات و سوره حمد و توحید رو خوندم که به خواسته‌تون برسید اشبالا خدا زود بهتون میده هز چ ...

مرسی مهربونم لطف کردی 😘 الهی شما هم به هرچی میخوای برسی 🤍💚

منم برای شما صلوات میفرسم 😘

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

خودم ۱۵...مامانم یائسه شده🥲اگر نشده بود که راحت بود

قشنگم کنترل بعضی چیزا دست ما نیست 

به جای این از تک فرزندی لذت ببر و دوستای جدید پیدا کن

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

قشنگم کنترل بعضی چیزا دست ما نیست به جای این از تک فرزندی لذت ببر و دوستای جدید پیدا کن

عزیزم درسته سنم کمه اما مهمترین تجربه‌ای که کسب کردم اینه که هیچوقت هیچوقت یه غریبه نمیتونه جای خانوادتو بگیره...امن ترین جا برای هر انسانی خانواده‌ست و آدم بدترین ضربه ها رو از صمیمی‌ترین دوستاش میخوره

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

اگه تک فرزندی ک قدر تک بودنتو بدون همش دردسره خواهر برادر داشتن 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

اگه تک فرزندی ک قدر تک بودنتو بدون همش دردسره خواهر برادر داشتن

اگر خواهر و برادر داری قدرشونو بدون که نعمته

عزیزم درسته سنم کمه اما مهمترین تجربه‌ای که کسب کردم اینه که هیچوقت هیچوقت یه غریبه نمیتونه جای خانو ...

آفرین واقعا حرفت درسته خواهر داشتن نعمته من ۶تا خواهر دارم البته دهه ۶۰هستم ولی همشون خوبن بخدا

آفرین واقعا حرفت درسته خواهر داشتن نعمته من ۶تا خواهر دارم البته دهه ۶۰هستم ولی همشون خوبن بخدا

خوش بحالت🫠منکه فقط باید حسرت بخورم

اگر خواهر و برادر داری قدرشونو بدون که نعمته

خواهر دارم بیشتر من برا اون خوبم اون ب هیچ کارم نمیاد

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

عزیزم درسته سنم کمه اما مهمترین تجربه‌ای که کسب کردم اینه که هیچوقت هیچوقت یه غریبه نمیتونه جای خانو ...

آخه درخواست مثل اینکه من الان غصه بخورم برم یقه مامان بزرگمو بگیرم چرا خاله ندارم! 

میدونم عزیزم به دوست نباید اعتماد کرد ولی میشه باهاش اوقات پر کرد 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)