2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

166 بازدید | 17 پست

هلو دوستان

من کنکوری هستم و 403 سال اول کنکورم بود یعنی پارسال

امسال 404 سال دومیه که کنکور میدم 

و خب هردو سال هیچی نخوندم متاسفانه و اصلا نفهمیدم چطور گذشت که امسال هم عین پارسال مجاز نمیشم و چیزی نمیارم مگه اینکه از طریق سوابق برم دانشگاه ازاد

از طرفی اصلا شرایط پشت موندن دوباره رو ندارم و تحت فشارم از طرف اطرافیان و حتی خودمم دیگه احساس خوبی ندارم از اینکه دو سال زندگیم رو تلف کردم 

بنظرتون چاره چیه کسی اگه تجربه داشته ممنون میشم بگه  آیا بمونم سال سوم بخونم یا نه ؟

اینم بگم رشتم تجربیه و چیز خیلی خاصی مدنظرم نیست که بگم حتما باید اونو قبول شم ولی از اونطرفم رشته به درد نخور و الکی نمیخوام قطعا

نمون دختر خالم سال اول ۲۰۰۰ اورد 

سال دوم ۷۰۰۰ اورد 

سال سوم سر جلسه حالش بد شد 

سال چهارم ۲۳۰۰۰آورد 

سال چهارم هیچ 

همرم رتبه هاشو خودم دیدم 

هر چقدر بمونی بدتره آخرشم افسرده شد 

الان رفته دانشگاه ازاد کامپیوتر کار میکنه حقوقشم عالیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمون دختر خالم سال اول ۲۰۰۰ اورد سال دوم ۷۰۰۰ اورد سال سوم سر جلسه حالش بد شد سال چهارم ۲۳۰۰۰آورد سا ...

از طریق همین سوابقو این چیزا رفته؟

راضیه واقعا الان؟ 

کامپیوترو دوس دارم منم ولی حس میکنم کار نیست در اخر

از طریق همین سوابقو این چیزا رفته؟راضیه واقعا الان؟ کامپیوترو دوس دارم منم ولی حس میکنم کار نیست در ...

اونشو نمیدونم فکر نکنم دانشگاه آزاده دیگه مگه سوابق میخواد 

من دو سال پشت موندم رشته ام تجربیه

خودم نخوندم ، افسردگی گرفتم پایه امم ضعیف بود نتونستم هزینه کنم خودمو بکشم بالا هی موندم پشت

از من به تو نصیحت ، نمون 

کسایی پشت میمونن که مثلا هزار آوردن میخوان بشن رتبه 200 

مایی که ضعیف هستیم متأسفانه نمیتونیم برسیم

برو دانشگاه بعدا اگه خواستی کنکور بده

این دوهفته رو بکوب نهایی بخون ، دو هفته قبل کنکور تیرون مباحثی رو جدا کن با نکته و تست بخون ازمون بزن حداقل همین امسال رتبه عالی بیاری هرچند بنظر من بااینکارا همین امسالم قبولی