وای وای وای چه بد موقع اومده تو زندگیت دقیقا موقع درس خوندن و کنکوری شدن
به نظرم اگه بتونی کنترل کنی میتونی باهاش کنار بیای تا بخوای کات کنی
اگه میتونی هم به درساتو برسی و تو روز هم در حد چند دقیقه کوتاه باهاش حرف بزنی خوبه ولی به شرط اینکه روت تأثیر نذاره ولی اگه آدمی هستی که نمیتونی کنترل کنی پس بهتره کنارش بذاری برای یه مدت و بهش حتما توضیح بده جریانو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهداف هات و پیشرفت ها برس نگران نباش وقتی رسیدین به اهداف هاتون بهترین حالتش پیش میاد اون موقعه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
خیلی بچه ای هنوز خودت رو درگیر رابطه های بی سرانجام مجازی نکن
فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابر میبارد و من میشوم از یار جدا چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚 [با صدای استاد همایون شجریان] ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی] لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه