2777
2789
پولم نزدیک چهله 

بیشتر تحقیق کن.عجله نکن.سعی کن ماشین ها رو با هم مقایسه کنی و از یه آدم کار بلد مشورت بگیر.آخه دنا قیافه ام نداره

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﻣﺎﻫﻢ ﺩاﺭﻳﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻫﻢ اﺯﻧﻆﺮﻇﺎﻫﺮﻫﻢ ﺩاﺧﻞ, ﻓﻨﻲ و...اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ اﻳﻨﻂﻮﺭﻣﻴﮕﻢ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﻴﺨﻮاﺩ ﺑﻔﺮﻭﺷﻪ ﻣﻴﮕﻪ (اﻟﺒﺘﻪ ﺩﻗﻴﻖ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻛﺪﻭﻡ ﻗﺴﻤﺘﺸﻪ )ﻣﻴﮕﻪ ﺻﺪاﻱ اﻭﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺑﻘﻴﻪ ﻣﺎﺷﻴﻨﺎ ﺯﻳﺎﺩﻩ. ﻭاﻭﻥ ﺻﺪاﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺩﻧﺪﻩ ﻋﻘﺐ ﻣﻴﺎﺩاﺯﺵ ﺁﺯاﺭﺩﻫﻨﺪﺱ. 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

ماشيني كه مونتاژ ايران باشه داغونه ديگه چه برسه كلا طراحي و توليدش ايراني باشه

الان يه موج اومده مثل رانا دوروز ديگه ميمونه رو دستتون دنا

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
۴۳؟ خب حداقل اچ سی بخر استاتر

والا قیمت کارخانه اش زده ۴۳ چند روز پیش ولی خواهرشوهرم اینا چکی پاشون ۴۸ در اومد.دنا پلاس که ۵۰ به بالاست فکر میکنم.متاسفم واقعا برای خودمون که باید اینقدر پول برای همچین ماشینایی بدیم.اوووووف

ﻣﺎﻫﻢ ﺩاﺭﻳﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻫﻢ اﺯﻧﻆﺮﻇﺎﻫﺮﻫﻢ ﺩاﺧﻞ, ﻓﻨﻲ و...اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ اﻳﻨﻂﻮﺭﻣﻴﮕﻢ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﻴﺨﻮاﺩ ﺑﻔﺮﻭﺷﻪ ﻣﻴﮕﻪ (اﻟﺒ ...

اﻻﻧﻢ ﻳﻪ ﭘﮋﻭﭘﺎﺭﺱ ﻫﺴﺖ ﻗﺮاﺭﻩ اﻭﻧﻮﺑﺨﺮﻳﻢ ﻭﺩﻧﺎﺑﻔﺮﻭﺷﻴﻢ. ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺶ ﺩاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﻴﮕﻪ ﺗﻮﭘﺮﺷﻴﺎ ﻳﺎ 206 ﺧﻴﻠﻴﻴﻴﻲ ﺭاﺣﺘﺘﺮﻡ. 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
206قیافه نداره 

٢٠٦ يه ماشين جهانيه استاندارده ظاهرش

لاقل ظاهرشو ايرانيا طراحي نكردن😅😅

درمقايسه با دنا ٢٠٦دنده اتومات بخرين بهتره

اﻻﻧﻢ ﻳﻪ ﭘﮋﻭﭘﺎﺭﺱ ﻫﺴﺖ ﻗﺮاﺭﻩ اﻭﻧﻮﺑﺨﺮﻳﻢ ﻭﺩﻧﺎﺑﻔﺮﻭﺷﻴﻢ. ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺶ ﺩاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻣﻴﮕﻪ ﺗﻮﭘﺮﺷﻴﺎ ﻳﺎ 206 ﺧﻴﻠﻴﻴﻴﻲ ...

كسي كه راننده و ماشين شناس باشه ميفهمه كه ماشيني كه استاندارد توليد شده باشه مثل انواع پژو حتي قديميش بهتر از ماشين ايراني يا چيني هست

٢٠٦ يه ماشين جهانيه استاندارده ظاهرش لاقل ظاهرشو ايرانيا طراحي نكردن😅😅 درمقايسه با دنا ٢٠٦دنده ا ...

یه ماشین جهانی ولی فسیل شده.چقدر ماها بیچاره ایم خارج از کشور دیگه به ۲۰۶ نگاهم نمیکنن😩

كسي كه راننده و ماشين شناس باشه ميفهمه كه ماشيني كه استاندارد توليد شده باشه مثل انواع پژو حتي قديمي ...

اﺭﻩ ﻫﻤﺴﺮﻡ اﺻﻼﺭاﺣﺖ ﻧﻴﺴﺖ, 38 ﻣﻴﻠﻴﻮﻧﻤﭙﻮﻝ ﺩاﺩﻳﻢ, اﻛﻪ ﭘﺮﺷﻴﺎﺟﻮﺭﺷﻪ ﺑﺎﺩﻧﺎﺗﻌﻮﻳﺾ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ.