2777
2789
@niniyar‍

رسیدگی شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چن گرم بود ولی بله بر حسب وزن حساب میکنن و رنگ مو قد مو جنس مو همه اینا رو قیمتش تاثیر داره

دختر منم موهاش بلنده بهش میگم بیا کوتاه کن بفروش قبول نمیکنه یکبار تا وسط کمرش کوتاه کردیم الان باز دوباره تا روی باسنش اومده

نمیدونم چن گرم بود ولی بله بر حسب وزن حساب میکنن و رنگ مو قد مو جنس مو همه اینا رو قیمتش تاثیر داره

مرسی گلم چرا نمیدونی باید قبلش میپرسیدی هر گرم چقد سرتو کلاه نذاره

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

دختر منم موهاش بلنده بهش میگم بیا کوتاه کن بفروش قبول نمیکنه یکبار تا وسط کمرش کوتاه کردیم الان باز ...

عزیزم اگه بخواین بفروشین باید پسرونه بزنن براش یا مصری کوتاه نمیتونن نصفش رو کوتاه کنن اگه راضی بود انجام بده پولشم برا خودش طلا بخر ولی به زور راضیش نکن چون گناه داره بعدا ممکنه غصه بخوره

مرسی گلم چرا نمیدونی باید قبلش میپرسیدی هر گرم چقد سرتو کلاه نذاره

فدات بشم

گلم من خودم ویزیتورم الان، تاپیکامو ببین ولی اونموقع نمیدونستم البته هرجایی یه قیمتی داره یادم نیس فک کنم اون روز یه قیمتی دادن بهم ولی اینجایی ک کوتاه کردم از بقیه جاها بالاتر بود

من موهام رنگ خرماییه ولی بلند و جنسش خوبه چن جا رفتم زیر بارش نمیرفتن میگفتن حنا داره چون حنا یا رنگ داشته باشه قیمتش کم میشه میگفتن ۴/۵ تومن میخریم یه جا میگفت مشکوکه😂 فک میکردن دروغ میگم میخواستن به قیمت کم بخرن

دیگه اینجا گفت ده تومن منم تو سرم افتاده بود ک کوتاه کنم دیگه همینجا تو شهر خودمون کوتاه کردم

ببخشید دوستان یه کاربری بهم فحش داده بعد تاپیک قفل کرده راهی هست به نی نی یار بگم رسیدگی کنه

عزیزم تو یکی از تاپیکای دیگش نی نی یار رو تگ کن یا میتونی خودتم تاپیک بزنی نی نی یار و اون شخص رو تگ کنی و به نی نی یار بگی ک فحش داده خودشون پیگیری میکنن 

فدات بشمگلم من خودم ویزیتورم الان، تاپیکامو ببین ولی اونموقع نمیدونستم البته هرجایی یه قیمتی داره یا ...

اها چه خوب موفق باشی عزیزم

الان نمیدونی قیمت چقدر هست تقریبا 

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍