2777
2789

خانما لطفا بد قضاوتم نکنید من یه دختر دارم و باردارم دلم میخواد پسر باشه هز هر دو جنس داشته باشم ...ده روز پیش رفتم سونو انتی 13 هفته و دوروز بودم بعد کلی کلنجار رفتن جنسیت گفت 80 درصد دختر من کلا تو شوک بودم قبل بارداریم نیت کردم پسر هست اسمش محمد می‌زارم بعد که باردار شدم یواش یواش اطرافیان فهمیدن گفتن پسری داری کلی تست روم انجام دادن که پسر تو قران چهار بار باز کردن اسم پسر اومد 

جدا از اینا حس خودم صدرصد قلبم باور کرده پسره نمی‌دونم چرا حرف سونو اصلا دلم نمی‌پذیره

با اینکه سابقه درخشانی داره دلم میخواد برم یه جا دیگه سونو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو دخترم حتی یک نفر بهم نگفتن بهت میاد دختر باشه هرکی میدید میگفت پسر حتی تا 9 ماهگی فکر میکردن دارم دروغ میگم

ولی سنو دقیق اصل همون ن حرف بقیه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من نزدیک ده هفته ام همه بهم میگن بچت پسره  منم ته دلم میگه پسره شوهرمم پسر دوست داره چون احتمالا این تنها فرزندمون باشه چون با ای وی اف بچه دار شدم و واقعا تحمل اینکه دوباره برم دنبال این کاررو ندارم هرروز آمپول تا چهار ماهگی و هزینه ها و استرس زیاد این کار الان خودم برام مهم نیست که بچه چی باشه فقط میگم سالم باشه ولی قصد دارم دوازده هفته که شدم برم از دکتر بپرسم بنظرتون درست میگه چون واقعا دکترم دکتر دقیقی هستش 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من نزدیک ده هفته ام همه بهم میگن بچت پسره منم ته دلم میگه پسره شوهرمم پسر دوست داره چون احتمالا این ...

جنسیت بچه رو منظورمع

من نزدیک ده هفته ام همه بهم میگن بچت پسره منم ته دلم میگه پسره شوهرمم پسر دوست داره چون احتمالا این ...

دکتر من هفته ۱۰ گفت.‌تو ای وی اف میتونسیتید تعیین جنسیت هم بکنید. من دلم دختر میخواد حالا. شوهرم میگه آی وی اف کنیم دختر شا

مگه تو آی وی اف جنسیت بچه رو خودتون مشخص نمیکنید؟ انشالله هرچی دوست دارید و صلاحه باشه ولی شخصا فکر میکنم اگه آدم یه بچه داشته باشه دختر بهتره برات میمونه؛ هواتو داره؛ تو پیری کمکت میکنه ولی پسر زود میره دنبال کار و زندگی خودش و عروسم غریبه‌تر از داماده. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هزینه آی وی اف چقدره؟ آی وی اف برای جنسیت هم هست؟

صد به بالا خرج کردم چون از شهرستان میرفتم قم هفت ساعت راهم دور بود یکماه میموندم دوباره میرفتم سخت گذشت ولی قربون خدا برم نزاشت ناامید شم اولین انتقال برام گرفت خداروشکر یه دونه گرفت اره تعیین جنسیت هم میکنن ولی باید به بچه داشته باشی و 80میلبون هم هزینه تعیین جنسیته