2777
2789
عنوان

پنجاه تومن از دیجی کالا خرید کردم

275 بازدید | 15 پست

حالا سایزش مناسب نبود

میخوام مرجوعش کنم

میگه ۳۹ تومن هزینه مرجوعیه

قبلا هم هزینه داشت مگه؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه پوله پسته قبلیتم نمیده

ای بابا ای بابا

از کی اینجوری شده

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

اره پول پست ک دادی حالا دوباره همون باید بدی ک بفرستی براشون

عجبببببببببب 

عجبببببببببب

من یبار اسنک ساز سفارش دادم خورد و خاکشیر تحویل دادن  یبار هزینه پست ک سفارش دادم یبار هم هزینه پست مرجوعی اخرش هم از بیرون خریدم. خیلی اعصابم خورد شد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من مرجوع کردم هزینه نداشتشما ک هنوز تحویل نگرفتی خب لغوش کن

تحویل گرفتم

برا روز پدر ساعتی که خریده بودم مرجوع کردم هزینه ندادم که دقیقا همون پول برگشت خورد

مشکل داشت یا خودت منصرف شدی؟