tanhadarkhane مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 4167 عنوان لطفااااااا بیاید خیلی مهمهههه الان باید چیکار کنممم 78 بازدید | 11 پست من من پنج شنبه هفته پیش ۸امین روز پریودم بود بعد پریودم تموم شد غسل انجام دادم نمازمو خوندم بعد الان از صب یکم ترشح داشتم ولی تمیز بود عصر لباسمو خواستم عوض کنم ترشح قهوه ای رنگ دیدمم یکم الان نمیدونم نمازمو بخونم یا نخونم 1404/02/10 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد_خانومتونم عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1180 شماره دفتر مرجع تقلیدت رو از گوگل دربیار از اونا بپرس اینجا ممکنه اشتباه بشه
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 16798 عزیزم باید غسل استحاضه کنی بعد نماز بخونی البته وضو هم باید بگیری تنها با غسلش نمیشه نماز خوند تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
tanhadarkhane مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 4167 من نمیدونم ولی اگه من بودم غسل میکردم الان نه.فردا. ببخسید اینجور میگم صب تمیز بود ترشح عصر از حموم اومدم لباس عوض کردم یهو دیدم کثیفه حالا موندنم دو دلم میترسم بخونم گناه باشهدوس ندارم نمازم هم از دست بدم اینم بگم بعدش دوباره دیدم ترشح تمیز شد باز انگار بعدش
tanhadarkhane مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 4167 باید بری غسل کنی اونجوری بخونی نمازت درست نیس یعنی حموم برم ?اعصابم خورده تازه از حموم اومده بودم یهو دیدم ترشح قهوه ای یکم دارم لباسمو عوض کردم ولی بی دوس داشتم نمازمو بخونمممممم 😣😭الان باز ک نمیشه,برم حموممم اخه😑
tanhadarkhane مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 4167 عزیزم باید غسل استحاضه کنی بعد نماز بخونی البته وضو هم باید بگیری تنها با غسلش نمیشه نماز خوند چجوریه من تازه بعد از حموم دیدم اون ترشح قهوه ای رو اعصابم خوردهههه بعدش ولی تمیز شد ترشحم دوس داشتم نمازمو بخونم الان شک افتاده داخلش 😭😭
tanhadarkhane مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 4167 بنظرم تا فردا صبر کن اگه پاک بودی فردا غسل کن. کلا از بعد پریودم البته ببخشید میگم کلا ترشح تمیز بود بعد از حموم امروزم دیدم یکم قهوه ای اومده کمی ولی بعدش لباس عوض کردم ترشح باز حس کردم تمیز شد حالا موندم
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 16798 چجوریه من تازه بعد از حموم دیدم اون ترشح قهوه ای رو اعصابم خوردهههه بعدش ولی تمیز شد ترشحم دوس داشتم ... عزیزم میری حموم مثل غسل حیض غسل میکنی فقط نیتش فرق داره اگه تا الان چیزی نیومده نیت استحاضه قلیله بکن و تمام بعدش وضو بگیر نماز تو بخون تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕