2777
2789

من من پنج شنبه هفته پیش ۸امین روز پریودم بود  بعد پریودم تموم شد غسل انجام دادم نمازمو خوندم 

بعد الان از صب یکم ترشح داشتم ولی تمیز بود 

عصر لباسمو خواستم عوض کنم ترشح قهوه ای رنگ دیدمم یکم 

الان نمیدونم نمازمو بخونم یا نخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید غسل استحاضه کنی بعد نماز بخونی 

البته وضو هم باید بگیری تنها با غسلش نمیشه نماز خوند 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من نمی‌دونم ولی اگه من بودم غسل میکردم الان نه.فردا.

ببخسید اینجور میگم  

صب تمیز بود ترشح 

عصر از حموم اومدم  لباس عوض کردم یهو دیدم کثیفه  حالا موندنم دو دلم 

میترسم  بخونم گناه باشه

دوس ندارم نمازم هم از دست بدم 

اینم بگم بعدش دوباره دیدم ترشح تمیز شد باز انگار بعدش  

باید بری غسل کنی اونجوری بخونی نمازت درست نیس

یعنی حموم برم ?

اعصابم خورده تازه از حموم اومده بودم یهو دیدم ترشح قهوه ای یکم دارم  لباسمو عوض کردم 

ولی بی دوس داشتم نمازمو بخونمممممم 😣😭

الان باز ک نمیشه,برم حموممم اخه😑

عزیزم باید غسل استحاضه کنی بعد نماز بخونی البته وضو هم باید بگیری تنها با غسلش نمیشه نماز خوند

چجوریه من تازه بعد از حموم دیدم اون ترشح قهوه ای رو اعصابم خوردهههه بعدش ولی تمیز شد ترشحم دوس داشتم نمازمو بخونم الان شک افتاده داخلش 😭😭

بنظرم تا فردا صبر کن اگه پاک بودی فردا غسل کن.

کلا از بعد پریودم البته ببخشید میگم 

کلا ترشح تمیز بود بعد از حموم امروزم دیدم یکم قهوه ای اومده کمی   ولی بعدش لباس عوض کردم ترشح باز حس کردم تمیز شد حالا موندم 

چجوریه من تازه بعد از حموم دیدم اون ترشح قهوه ای رو اعصابم خوردهههه بعدش ولی تمیز شد ترشحم دوس داشتم ...

عزیزم میری حموم مثل غسل حیض غسل میکنی فقط نیتش فرق داره اگه تا الان چیزی نیومده نیت استحاضه قلیله بکن و تمام بعدش وضو بگیر نماز تو بخون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕