2777
2789
عنوان

با شوهر خیانت کارم چیکار کنم خدایا

290 بازدید | 11 پست

بهم میگه تو پارانوئید داری دیونه ای اونروز از سفر برگشته دیدم تو سابفه گوشیش یه خط دیگه تو سیم یک گذاشته بود حتی شمارشم برداشتم و زنگ زدم خاموش بود خط بعد بهش گفتم میگه اینو قبلا دوماه پیش پیدا کردم گذاشتم الان افتاده انگار داره بچه دوساله گول میزنه قبلا دیدم به یه دختره التماس کرده و گفته بود بیا با خم دوس بشیم برات سوعاتی اوردمو حتی دختروو تا نرمینال رسونده بوده حتلا من چیکار کنم این چن روزم خیلی از گوشیش میترسه و نمیزاره من برم طرفش شبا میذارش زیر سرش تا میرم داخلش میاد سرمو گرم میکنه چون تهدیدش کردم که همچیشو بالا میارم ولی همش دروغ بود به شدتم دست بزن داره و فحاشه میگه تو مشکل داری دیونه ای من نمیتونم بهش اعتماد کنم مدام بهش میگم داری بهم خیانت میکنی تازه نمیتونم جدا بشم اینم بگم بچه دارم و پشتوانه ایم ندارم

اگر امکان جدایی نداری چرا زندگیتو نمیکنی 

چه خیانت کنه چه نکنه مجبوری باهاش زندگی کنی

حداقل سرتو بکن تو برف که روانت آروم باشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونین با داد و فریاد و دعوا خالی سازندگی باهاشون به وجود بیارین و سازش باهاتون داشته باشه دادخواست عسروحرج خیانت شو بزنین درقبال وکالت محضری و حق طلاق تون پنچاه در صد اینجور ادما فقط در بابت این دوتا سازگار تفاهم یک خانم رسیدن به غیر این گذشت نکنین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وقتس نمیتونی جدا بشی کنجکاوی باعث میشه روش بهت باز بشه.بزار ازت بترسه.کسی گیر میده که بتونه کاری کنه.پس بزار هر گوهی میخواد بخوره هرچندم سخته و محاله ولی مجبوری

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

عزیزم فردا یه مریضی غورد با خودش ایدزی زگیلی اونوقت چی

رابطه باهاش نداشته باش. مثل عابر یانک ببین ش.. محبتت رو بیشتر کن زبون بازی کن. مال و اموال داشته و مخفیشو بزنه به نام خودت و بچه ت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏