2777
2789

چند وقتیه دیگه خودمو نمیشناسم.قبلا جونمم واسه این پسر میدادم عشق بچگیم بود شبا خوابشو میدیدم وقتی یه لحظه میدیدمش یه هفته شارژ میشدم انگار.ولی وقتی نمیدونست دوسش دارم هر روز میومد از کسی میگفت که عاشقشه و قلب منو میشکوند.وقتیم فهمید بار ها تو دعوا گفت من هنوز عاشق اونم و ....؛حتی تو گوشیش اتفاقی دیدم تو سرچای روبیکاش اولین نفر اون دخترو سرچ کرده

دیگه یه مدت حس کردم دوسش ندارم بهش خیانت میکردم دروغ میگفتم انگار دیگه اصلا واسم مهم نبود‌.هروقت یادم میوفتاد یه دختره پاک و معصوم بودم و باهام چیکار کرد ازش متنفر میشدم.من چیکار کنم‌ به نظرتون؟

قوی تر از دیروز💙🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن برو سراغ نفر بعدی البته با حد و مرز و و روابط سالم و هدفمند

دیگه هیچ پسری واسم مهم نیست با چند تا پسر همزمان حرف میزنم واسم مهم نیست دوسم دارن یا نه انگار روانی شدم نمیفهمم چم شده

قوی تر از دیروز💙🦋
الان که تک پر نیستی و اطرافت پره حالا رفتارش باهات چطوره

انگار ببخشید لاشی شدم

قبلنا وقتی شبا میخوابیدم گوشیو میزاشتم زیره سرم که این پیام داد بفهمم الان میبینی هفته ای یه بار یادم میوفته یه پیام بهش بدم

قوی تر از دیروز💙🦋
انگار ببخشید لاشی شدمقبلنا وقتی شبا میخوابیدم گوشیو میزاشتم زیره سرم که این پیام داد بفهمم الان میبی ...

آهان 

میخواستم ببینم تئوری که میگه بعد اینکه همش بهش توجه میکردی ،  اگه سگ محل کنی جذبت میشه ، راسته یانه

برا همین پرسیدم رفتار اون آقا از وقتی دیگه ازش فاصله گرفتی چطوره 

دیگه هیچ پسری واسم مهم نیست با چند تا پسر همزمان حرف میزنم واسم مهم نیست دوسم دارن یا نه انگار روانی ...

با حرف زدن معمولی تعهد ایجاد نمیشه 

ولی ممکنه بین همین پسرا یکی بدجوری به دلت بشینه و همونو ادامه بدی 

اون موقع تعهد داری 

من خودمم قبلا چند تا چند تا چت میکردم . الان ولی حتی وقتی با پارتنرم دعوا میکنیم و قهریمم با کس دیگه حرف نمیزنم 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه