2777
2789
عنوان

یه اخلاق خوب و یه اخلاق بدت رو بگو🌝🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق بد: اخمو ام(طبق گفته بقیه چون کم میخندم )

خیلی مودی و دم دمی مزاجم، اغلب آرومم ولی عصبانی بشم اصلا نمی تونم خودمو کنترل کنم ، آدم بشدت کم حرفی هستم(هم خوبه هم بد) و اصلا اجتماعی نیستم 

اخلاق های خوب: مهربونم ، صبورم ، شنونده خوبی ام ، مسئولیت پذیرم 

اخلاق بد ها زیاد :کسخولی که همش می‌خنده خود تحقیری داره و بشدت خوار خفیفم کسی خوبی بهم بکنه باهاش پرخاشگری جواب میدمممم خیلی عصبانیت خودمو کنترل نمیکنم اصن آروم و منطقی نیستم 

خیلی بیشعور بی عرضه واحمقممم خیلی 

دلم به یاد تو هم صحبت رقیبان استوگرنه با همه غیر از تو دشمن است هنوز

اخلاق بدم زود رنج ام... وزود جوش... اخلاق خوبم مسولیت پذیر ومهربون وراز دارم... ویه اخلاق بدی که دارم اینه که دوست دارم خودم همهی کارهام رو انجام بدم... این باعث میشه از خسته بشم😐😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

هم خوبه هم دارکه
کسی که چندساله باهاش دوستم و در ارتباطم با یه حرکت اشتباهش برای همیشه از چشمم میفته و کات میکنم باهاش و تا اخر عمر دلم براش تنگ نمیشه
انگار اصلا از اول وجود نداشت

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اخلاق خوب همیشه خنده رو و خوش اخلاقم اخلاق بدم هم یکم رکم و حرف ته دلمو زود میگم که گاهی پشیمون میشم چون بیشتر آدما جنبه حرف راستو ندارن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

هم خوبه هم دارکه کسی که چندساله باهاش دوستم و در ارتباطم با یه حرکت اشتباهش برای همیشه از چشمم میفته ...

این اخلاق منم دارم😑🫱🏽‍🫲🏻

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

این اخلاق منم دارم😑🫱🏽‍🫲🏻

به نظرت خوبه یا بده؟؟
مامانم میگه ادم نباید بخاطر یه اشتباه بزنه زیر همه چی و خوبیای طرفم یادش بره
همیشه میگه اخرش تنها میمونی چون انسان بدون خطا نداریم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

به نظرت خوبه یا بده؟؟مامانم میگه ادم نباید بخاطر یه اشتباه بزنه زیر همه چی و خوبیای طرفم یادش بره هم ...

منم با کوچک ترین حرف حتی شاید چند هفته از نامزدم خبری نگیریم... من به هیچ کس وابستگی ندارم.... این به نظرم خیلی خوب نیست😐

منم با کوچک ترین حرف حتی شاید چند هفته از نامزدم خبری نگیریم... من به هیچ کس وابستگی ندارم.... این ب ...

منم
حتی میتونم با بابام به مدت یه سال صحبت نکنم
ما هارتمون مشکل داره فکر کنم

منم حتی میتونم با بابام به مدت یه سال صحبت نکنم ما هارتمون مشکل داره فکر کنم

تا یک با بابا... نه دیگه من اینجوری نیستم😂