2777
2789
عنوان

یه اخلاق خوب و یه اخلاق بدت رو بگو🌝🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 74 پست

اخلاق خوب اینکه توی عصبانیت کاااملااا مدیریت خودم و حرفام رو دارم

تا ب حال نشده ب خاطر عصبانیت کاری بکنم یا حرفی بزنم ک خارج از اراده م بوده باشه و کسی اگه دلم رو بشکنه با نقطه ضعفم ولی من حتی اگ نقطه ضعف هاش رو هم بدونم نمیگم ب هییییچ عنوان

اخلاق بد اینکه از همسرم زیادی توقع دارم در مورد خیلی چیزا

و اینکه زود تسلیم میشم برای خواسته هام نمیجنگم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق بد : متاسفانه ب شدت مغرورم و این دست خودم نیست. یعنی حتی یا از دلتنگی کسی بمیرم هم وانمود میکن ...

کاش من مثل شما بودم همش میگم نه ولش کن من دیگه کاریش ندارم ولی بعد دو ساعت ... اصلا نمیشه

ای جونممم

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)
اخلاق خوب: وجدان کاری بالا و مسئولیت پذیر اخلاق بد : شاید تند برخورد کنم ولی چیزی تو دلم نیست

عالییییی موفق باشی عزیزدلم

نصف بیشتری این خلق و خو رو دارن

اخلاق خوبم؛به ادم ها زیاد اهمییت نمیدم..تو نخشون نمیرم...رابطه ام کمه با افراد دیگه...صبورم....عاشق زندگیمم گند نمیزنم بهش.

اخلاق بدم....از کسی بدم بیاد.هیچوقت هیچوقت هیچوقت طرفش نمیرم...واسه اشتی....اون ذهنم خودبه خود کات شده.حالا هرکی میخواد باشه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
دقیقا واسه خودمون خوبه ولی اینکه در مورد دیگران صبور باشیم سوءاستفاده میکنن

امروز سر کار یه مراجع روانشناس عصبی رو آروم کردم با همین صبوری

واقعا نعمت بزرگیه خداروشکر میکنم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
اخلاق خوبم؛به ادم ها زیاد اهمییت نمیدم..تو نخشون نمیرم...رابطه ام کمه با افراد دیگه...صبورم....عاشق ...

بنظرم دوتاش عالییییی واقعا خوشم اومد😍😍😍