2777
2789

خانوما هفته 40 بارداری ام من سه شب پیش معاینه تحریکی شدم بعدش لکه بینی و اینا که طبیعیه بعد ترشحاتم رنگ معمولی گرفت تا امروز صبح که ترشح سفید که رگه های خونی داره داشتم و با عرض معذرت مثل حالت خلط مانند و زیاد بود تقریبا دوبار این ترشح دیدم ظهر هم ترشح لزج قهوه ای دیدم الآنم سرویس بودم بازم ترشح قهوه ای سفت البته یه کوچولو دیدم به نظرتون این ها نشونه زایمانه؟

اینم بگم دیشب معاینه شدم گفت یه سانته دهانه رحم هنوز و نوار قلب گرفتم خوب بود شکر خدا فقط خواستم ببینم کسی اینجوری بوده و کی زایمان کرده بعدش

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

من اون روزی ک معاینه تحریکی انجام داد، فردا عصرش کیسه ابم ترکید ، قبلشم مثل شما ترشح خونی داشتم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز خبری از درد نیس کیسه ابمم هم سالمه 🤕

چون ترشحات خونی شروع شده، زایمانت نزدیکه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

منم دو سه روز قبلش یه دفعه ترشح میکردم در حدی که لباس زیرم خیس میشد ولی دائم نبود مثلا در طول روز یک ...

من سه روزه نوار میذارم ولی خب وقتی با دستمال استفاده میکنم میبینم روی دستمال واضحه هم زیاده

چقدر بعد ترکیدن کیسه ای زایمان کردی؟

۱۲ ساعت وقت داری طبیعی زایمان کنی نکردی سز میشی

من ۶ عصر بستری شدم ۶.۱۰ دقیقه صبح زایمان کردم حتی نامه سزارین هم اومده بود ولی خدا کمک کرد درد یکیشو کشیدم

من این مدلی که میگی رو دیدم یک روز بعد دقیقا همون ساعتا زایمان کردم کیسه آبم هم تا لحظه آخر پاره نشد ...

آخ آخ من آنقدر خسته شدم ها میگم خدا کنه امشب دردام شروع بشه یا فردا صبح که راحت بشم واقعا خسته شدم دعام کن لطفا 

بدبختی با بیمارستان هم سه ساعت فاصله دارم هی دعا میکنم کیسه آب پاره نشه دردام شروع بشه

اوه یه هفته من امیدم به اینه امشب یا فردا دردام شروع شده😫

شاید زودتر بشه عزیزم برن من با بدن شما فرق میکنه شاید شما زودتر 

شاید همین امشب

اماده باش گلم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی و نینی خوشگلتو بسلامتی بغل بگیری🥺😍♥️