2777
2789
عنوان

این نوع ترشح نشانه زایمانه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 63 پست
۱۲ ساعت وقت داری طبیعی زایمان کنی نکردی سز میشیمن ۶ عصر بستری شدم ۶.۱۰ دقیقه صبح زایمان کردم حتی نام ...

خداروشکر عزیزم من چون سه ساعت تا بیمارستان فاصله دارم واسه همین پرسیدم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
من صبح اینجوری شدم سریع رفتم بیمارستان و بعد از ظهر هم زایمان کردم به نظر من برید بیمارستان چون ۴۰ ه ...

دیشب بودم بیمارستان گلم رحمم یه سانت بود که بستری نمیکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ من آنقدر خسته شدم ها میگم خدا کنه امشب دردام شروع بشه یا فردا صبح که راحت بشم واقعا خسته شدم د ...

منم مثل تو دقیق ۴۰ هفته بودم دیکه خسته شده بودم چون خیلی وزنم بالا بود 

الان هیچ دردی نداری؟

قند روزای تلخ منی دخترم

آخ آخ من آنقدر خسته شدم ها میگم خدا کنه امشب دردام شروع بشه یا فردا صبح که راحت بشم واقعا خسته شدم د ...

من کیسه ابم‌ ساعت ۱۱ ظهر پاره شد اصلا دردم نداشتم خیلی ریلکس رفتم بیمارستان شب ساعت ۱و نیم با ده تا امپول درد بدنیا اومد

خداروشکر عزیزم من چون سه ساعت تا بیمارستان فاصله دارم واسه همین پرسیدم

نگران نباش انشالله راحت بگذرونی صحیح و سالم کوچولوت بغل بگیری

اگه خیلی نگرانی شماره دکترت یا اون مامایی که تو بهداشت هست و داری بزنگ بپرس علائمتو بگو

منم مثل تو دقیق ۴۰ هفته بودم دیکه خسته شده بودم چون خیلی وزنم بالا بود الان هیچ دردی نداری؟

الان یه کوچولو کمرم درد می‌کنه ولی انقباض و اینا هیچی ندارم تو انقباض داشتی؟

من اصلا دهانه رحمم باز نشده بود درد هم نداشتم فقط به خاطر لکه بینی رفتم نوار قلب بچه هم خوب بود ولی ...

من بدبخت میرم میگن تا چهار سانت نشی بستری نمی‌کنیم برو خونه🤕

من الان وزنم شده ۹۰ قصد بارداری دارم زانوهام شدید درد میکنه نمیدونم چی میشه

سعی کن رژیم بگیری ورزش کن باشگاه برو وزنت رو کم کن منکه خیلی اذیت شدم به خاطر وزنم من اول بارداری ۸۲ بودم 

قند روزای تلخ منی دخترم