من ۴ ماهه از عشقم جدا شدم
من ۲۴ سالم بود و اون ۳۹ و اصلا چهرش به سنش نمیخورد و خیلی جوون میزد،من معلمم ولی خاستگار دیگه ای نداشتم چون خوشگل نیستم و جایی هم نمیرم و فقط این به چشمم میومد
۴ ماهه شب و روز ندارم و با وقاحت بهم خبر داد رفته خاستگاریه یکی دیگه😄💔
خیلی خوبیا توی چشمم داشت
.
اما زنگ نمیزد و وویس نمیداد...حوصله زنگ نداشت..یکی دوبارم من زنگ زدم و بحث کرد ک ازخواب من رو پروندی
.
اولا واسه بیرون رفتن خیلی اشتیاق داشت ولی از یه جایی تا من نمیگفتم،اونم پیشنهاد نمیداد،حتی مورد داشتیم دو سه هفته همو ندیدیم...حسرت ب دلم مونده بود یه بار بگه دلم تنگه بیا دم در ببینمت...
.
حتی تا یه جایی هرروز صبح بخیرمیگف اما از یه جایی دیگه نگفت...
.
توی مخاطبای تلگرامش سیو نبودم و عکساش برام بسته بود...
.
زیر چشمی دختر خوشگلا رو دید میزد ولی گردن نمیگرفت که نگاه کرده و خوشگلای فامیل و همسایه ختی متاهلا رو فالو کرده بود و راضی نمیشد انفالو کنه میگف زشته چشم تو چشم میشیم😐 ولی حتی به منی ک رلش بودم رو فالو نداشت با اینکه پیجم فیکه اما فالو نداشت که تعداد فالوراش خراب نشه و میگف تو که پست نمیذاری...
.
این آخرا همین دخترا رو ریپلای و لایک میکرد ولی جواب اسمسای من رو نمیداد و جواب تلگرام هم با ری اکشن و ایموجی میداد🫠ولی واسه بقیه بلبل زبون بود
.
با دخترخاله هاش بگو بخند داشت
.
اما قد بلند بود.نمازخون بود.کادو میگرف.صبور بود.علایقم یادش بود.قلیونی و رفیق باز نبود..کمک خرج خانواده بود..از لباسم ارایشم لاکم تعریف میکرد...
داره قلبم اتیش میگیره خدا💔💔💔💔
چرا تقاص پس نمیده...