2777
2789

من ۴ ماهه از عشقم جدا شدم

من ۲۴ سالم بود و اون ۳۹ و اصلا چهرش به سنش نمیخورد و خیلی جوون میزد،من معلمم ولی خاستگار دیگه ای نداشتم چون خوشگل نیستم و جایی هم نمیرم و فقط این به چشمم میومد

۴ ماهه شب و روز ندارم و با وقاحت بهم خبر داد رفته خاستگاریه یکی دیگه😄💔

خیلی خوبیا توی چشمم داشت

.

اما زنگ نمیزد و وویس نمیداد...حوصله زنگ نداشت..یکی دوبارم من زنگ زدم و بحث کرد ک از‌خواب من رو پروندی

.

اولا واسه بیرون رفتن خیلی اشتیاق داشت ولی از یه جایی تا من نمیگفتم،اونم پیشنهاد نمیداد،حتی مورد داشتیم دو سه هفته همو ندیدیم...حسرت ب دلم مونده بود یه بار بگه دلم تنگه بیا دم در ببینمت...

.

حتی تا یه جایی هرروز صبح بخیر‌میگف اما از یه جایی دیگه نگفت...

.

توی مخاطبای تلگرامش سیو نبودم و عکساش برام بسته بود...

.

زیر چشمی دختر خوشگلا رو دید میزد ولی گردن نمیگرفت که نگاه کرده و خوشگلای فامیل و همسایه ختی متاهلا رو فالو کرده بود و راضی نمیشد انفالو کنه میگف زشته چشم تو چشم میشیم😐 ولی حتی به منی ک رلش بودم رو فالو نداشت با اینکه پیجم فیکه اما فالو نداشت که تعداد فالوراش خراب نشه و میگف تو که پست نمیذاری...

.

این آخرا همین دخترا رو ریپلای و لایک میکرد ولی جواب اسمسای من رو نمیداد و جواب تلگرام هم با ری اکشن و ایموجی میداد🫠ولی واسه بقیه بلبل زبون بود

.

با دخترخاله هاش بگو بخند داشت

.

اما قد بلند بود.نمازخون بود.کادو میگرف.صبور بود.علایقم یادش بود.قلیونی و رفیق باز نبود..کمک خرج خانواده بود..از لباسم ارایشم لاکم تعریف میکرد...

داره قلبم اتیش میگیره خدا💔💔💔💔

چرا تقاص پس نمیده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ک اختلاف سنیتون زیاد بوده دوما مگه معیار خوب بودن ادما به نماز خوندن و قد بلندیه؟؟ 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تودیگه عجب آدمی هستی که به این پیرمرد هول میگی بهترین 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عنوانتو خوندم گفتم بزار تاپیکشو بخونم ولب متاسفانه حتی یدونه ویژگی مثبت ندیدم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

دوقطبی بوده؟

خدا اون روزا رو نیاره که بهتر از این بشر تو دنیا نباشه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

خوشحال باش که بهش نرسیدی

تو قرار بود یه زندگی سخت پیش رو داشته باشی

از خدا بخواه کسی رو سر راهت قرار بده که بهت عشق بده 

چشماش تورو ببینه

از کنارش بودن لذت ببری و به آرامش برسی

یکی از اینا که گفتی همسر سابق من بود زندگی کردن باهاشون هیچ لذتی نداره

فقط از بیرون قشنگن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

این چیزایی که گفتی والا شانس اوردی جدا شدی 

تو دوستی اینقدر بی ذوق بود بعد ازدواج دیگه هیچی

شوهر من که تو دوستی برام پرپر میزد الان حوصلش نمیاد دو کلوم حرف بزنه ، چه برسه این یارو

حَسبی الله💫🍃

خوب بودن یه آدم زمانی مشخص میشه که رفتارش با همه مخصوصا و به ویژه با پارتنرش خوب باشه .پس در نتیجه اصلا کیس خوبی نبود.امیدوارم یه روزی یه آدم درست سر راهت قرار بگیره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)