2777
2789

مامانم به لباسام گیر میده وقتی میگم لباسام مثلا یه مانتو شبیه پیرهنه و کوتاهه با شلوار بگ میپوشم یا مثلا موهام زیاد بیرون میاد انقد بهم میگن سرم داد میزنن 

نگین سنت کمه برای اینه آره سنم کمه سال بعد کنکور میدم ولی جدا میگم فهمم واقعا بیشتره 

موندم چیکارشون کنم مامانم میگه ادامش بابام شروع میکنه و جدا خسته شدم به دلم مونده یه بار فقط یه بار باهاشون برم بیرون بهم چیزی نگن 

اینم بگم مامانم چادری نیس مانتو بالای زانو میپوشه ولی محجبه س 

به خدا خستم کردن از هر طرف دارگرن بهم فشار میارن 

خواهش میکنم لطفا بهم راه حل بگین 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دردیم.منم ۱۶ سالمه.پیرم کردن‌اتفاقا تو تاپیکام هست.یبار رفتیم کوسنگی هفته پیش سیر شدم از خودم‌هی بابام گیر میداد.ابرومو برد سر زمین خوردنم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

هم دردیم.منم ۱۶ سالمه.پیرم کردن‌اتفاقا تو تاپیکام هست.یبار رفتیم کوسنگی هفته پیش سیر شدم از خودم‌هی ...

فداتشم ایشالا اوضاع جفتمون درست بشه

مامانت دهه شصتیه؟

من بابام مال پنجاهو نهه.مامانم همینه‌دیونم کردن دیونه به معنای واقعی.دلم میخاد خودمو دار بزنمممم از دستشون.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

فداتشم ایشالا اوضاع جفتمون درست بشه

ایشالا...

تو کار خودتو بکن لباستو بپوش هرچی هم گفتن محل نده زیادم خودخوری نکن

مثلا میرم بشینم تو ماشین میگن برو لباستو عوض کن دقتی هم میگم نه خون به پا میشه 

وقتی مادر شدی درکشون میکنی،میفهمی چقدر نگران چشمان ناپاک هستن،مریض جنسی زیاده

جدا لباسم بد نیس من ۱۷ سالنه به عنوان یه جوون دوست دارم بعضی لباسا رو بپوشم همسن اونا نیستم که من خیلی باهاشون راه میام من کاری نمیکنم بچم به اینجایی که خودم هستم برسه