2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اسهال شدنش منظورمه... اسهالش به چه شکله؟خودم تو بارداری۵ماه درگیرش بودم

نه چیزی نمیخورده میگهخیلی ابکیه معذرت میخوام هرچی میخوره میاد بیرون بچم یکم وزنش کم شده

شماچیکار کردین عزیزم

با سلام و احترام مصرف آزیترومایسن و مترونیدازول در زمان مذکور بی ضرر میباشد.

در صورت نزدیک بودن تاریخ آخرین آزمایش به پزشک زنانشون گزارش بدن

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

نه چیزی نمیخورده میگهخیلی ابکیه معذرت میخوام هرچی میخوره میاد بیرون بچم یکم وزنش کم شدهشماچیکار کردی ...

من کلی دکتر رفتم تا بعد زایمان برطرف نشد یعنی میگفتن که هر چی دارو هست تو بارداری ممنوعه. ولی یه ناه بعد زایمان خوب شدم

البته یه دکتر عفونی درمان دقیق رو بهم گفت و من بخاطر بارداری ترسیدم و نخوردم که ای کاش میخوردم

بعد از ۱۰ ماه دوباره با خوردن سفکسیم مبتلا شدم.

این دفعه داروی دکتر اثر کرد...

قار و قور شکم و روده ش زیاده؟ دلپیچه قبل دفع و احتیاج فوری به دفع داره؟ ببخشید مدفوعش انگار پودره درسته؟

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
با سلام و احترام مصرف آزیترومایسن و مترونیدازول در زمان مذکور بی ضرر میباشد.در صورت نزدیک بودن تاریخ ...

مترونیدازول رو ۹۰ درصد دکترا تو بارداری منع مصرف میکنند

قطعا که عمل ریسکی هست ولی پزشک بر اساس شرایط و انجام بررسی ها نفع رو بیشتر از ضرر میدونه

هرچند خودم مخالف این تجویز هستم. 

معمولا پزشک هایی این تجویز رو می‌کنند که برای آنفولانزا هم دگزامتازون تجویز می‌کنند. اما باز با این حال قطعا بررسی های لازم انجام شده

طب اورژانس. البته به دلیل علاقه به اطفال و تخصص همسرم که زنان هستند اطلاعات قابل قبولی دارم

موفق باشید

میشه بپرسم آمپول ونکومایسن رو که به صورت خوراکی بخوریم چه عوارضی داره؟

قطعا که عمل ریسکی هست ولی پزشک بر اساس شرایط و انجام بررسی ها نفع رو بیشتر از ضرر میدونههرچند خودم م ...

باید پیامهاتون رو ریپلای کنید که مخاطبتون ببینه و برگرده سراغ جواب

موفق باشیدمیشه بپرسم آمپول ونکومایسن رو که به صورت خوراکی بخوریم چه عوارضی داره؟

آخه چرا باید یکی بخوره؟

عوارض بستگی به دفعات داره. عوارض جدی آسیب به مری میتونه باشه و زخم معده. احتمال نادری داره که دارو بدون تجزیه شدن نفوذ پیدا کنه به عضلات مجاور و آسیب برسونه