2777
2789
عنوان

بچه ها بابام کتکم میزنه

379 بازدید | 28 پست

بچه ها بابام بچه جنسیت  دختر دوست نداره

منم دخترم

همش باهام دعوا می‌کنه

کتکم می‌زنه

سر اینکه با داداش کوچیکم دعوا میکنم همش منو دعوا می‌کنه یا میزنم

مثلا امروز داشتم با مامانم جر و بحث میکنم و جیغ جیغ میکردم چرا فلاکس منو برداشتی ببری طبیعت گردی 

تازه خریدم خودم استفاده نکردم 

سر این منو دعوا کرد و میخواست بزنه 

اصلا من با اون حرفی نزده بودم 

ترو خدا بگید چیکار کنم 

خیلی اذیتم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فلاکس رو ببره نمیخوره که فک کنم اخلاقای بد زیاد داری بعدشم با کوچکتر از خودت باید کناربیای دیگه ی ...

حالا من خواستم نبره 

اصلا چرا باید با من یهویی دعوا کنه

خب فلاکس رو ببره نمیخوره که فک کنم اخلاقای بد زیاد داری بعدشم با کوچکتر از خودت باید کناربیای دیگه ی ...

در هر حال پدر غلط میکنه دست رو بچه بلند کنه 

آدم اخلاق بد رو هم از تو خیابون نمیاره از همین خانواده بهش میرسه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من اخلاق بدی ندارم

اصلا من حدود 3 سال با پدرم حرف نمی‌زنم مگر بحث مهمی باشه

اصلا نیمزاره باهاش حرف بزنی 

مثلا ی چیزی می‌پرسه جواب میدم سوالش رو

سرم داد می‌زنه

چرا اینجوری جواب میدی میخوای منو بخوری

در صورتی که من اصلا صدای بلندی ندارم 

یا بد برخورد نیستم

وقتی طرف منو بزنه چه جرعتی دارم

عادیه چون مردا زود اعصابشون خورد میشه تو هم اروم باش با مادرت بحث نکن یه فلاکسه دیگه باباها فقط بچه هایی که دکتر میشن رو دوست دارن پس برای این چند سال دیگه ای که پیششونی یه رفتار میانه ای رو در پیش بگیر نه سیخ بسوزه نه کباب

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

عزیزم داداشت چن سالشه؟کاری به پسردوست بودن بابات ندارم یکمی مهربونتر باش عزیزم به این فکر کن دورازجون یک لحظه عزیزانت نباشن بارها آرزومیکنی کاش بودن و صدها فلاسک فدای یک لحظه بودنشون ..قدرخوندادتو بدون شک نکن باباتم متوجه اشتباهش خواهد شد

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بابای منم دختر دوست نداره 

از قدیم بارها گفته خودش این رو 

خیلی‌ مقایسه میکنه متلک میندازه 

همیشه عذاب روحی داشتم از دستش 

هیچوقت هم بهم محبت نکرد 

حتی دو سال شهریتان بودم سر جمع ۴ بار بهم زنگ نزد 

اون ۴ بار هم یبارش واسه گند زدن تو زندگیم بود 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐