2777
2789
عنوان

کسایی که کولونوسکوپی کردن یه لحظه میان

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 60 پست
این شیاف خیلی آزاردهنده ست خالا خودت کم کم متوجه میشی ولی خب چاره ای نیسترو من که اصلا به تنهایی تاث ...

شیاف رو دورزه استفاده کردم نمیدونم هیچ برا چیه 

ولی یبوست هم هنوز دارم کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف برای همون التهابه

پیاده روی روزانه و تحرک بالا

آب فراوان

سبزیجات فراااااااوان

فیبر فراااااوان

کنترل استرس

کیوی با پوست، آلو بخارای پخته شده، تخم شربتی ، دانه چیا و خاکشیر همه خیس خورده تو آب داغ، خوردن ناشتای آب ولرم با نصف لیمو ترش تازه و …..

محدود کردن کربوهیدراتهای ساده و بدون سبوس مثل نون سفید و برنج سفید

شب به موقع بخواب صبح پاشو آب ولرم و لیمو رو بخور بعد پیاده روی یا ورزش هوازی انجام بده بعدش صبحانه پرفیبر بخور

ترکیبی از کارهای بالا باید بشه سبک زندگیت تا به مرور خوب بشی

شیاف برای همون التهابهپیاده روی روزانه و تحرک بالاآب فراوانسبزیجات فراااااااوانفیبر فراااااوانکنترل ...

دستت درد نکنه 

راستی این شیاف رو فقط ۳۰ تا نوشته یعنی اینارو کامل انجام بدم خوب میشه؟ یا بازم التهاب هست

دستت درد نکنه راستی این شیاف رو فقط ۳۰ تا نوشته یعنی اینارو کامل انجام بدم خوب میشه؟ یا بازم التهاب ...

خواهش می کنم

کاش از دکترت میپرسیدی که تا کی باید شیافو استفاده کنی

برای منم دکتر ۳۰ تا نوشته بود من استفاده کردم تموم شد بعد از دوماه رفتم دوباره پیش دکتر گفت داری استفاده میکنی؟ گفتم نه تموم شد ۳۰ تا بود. دکتر گفت نه نباید قطع میکردی باید خودت دوباره از داروخانه تهیه میکردی چون تعداد بالا نمیشه تو نسخه نوشت من ۳۰ تا نوشته بودم دوباره شروع کن تا ۶ ماه مداوم استفاده کن بعدش باید دوباره کولونوسکوپی بشی ببینم التهابت خوب شده یا باید بازم ادامه بدی

خواهش می کنمکاش از دکترت میپرسیدی که تا کی باید شیافو استفاده کنیبرای منم دکتر ۳۰ تا نوشته بود من اس ...

یاخدا بازم کولونوسکوپی🥲

به من حین کولو یه نمونه گرفته بود ک بردم دادم ازمایشگاه گفت. جوابش اومد بیار نشون بده 

حالا من میخاسم تازه اقدام به بارداری کنم که دیدم همه چی بهم ریخت

یاخدا بازم کولونوسکوپی🥲به من حین کولو یه نمونه گرفته بود ک بردم دادم ازمایشگاه گفت. جوابش اومد بیار ...

آره منم نمونه داشتم برای پاتولوژی

چی بگم والا واقعا درکت میکنم ولی سعی کن حتما با صبوری و تلاش اول مشکل یبوستو رفع کنی بعد اقدام کنی

یبوست شمام مزمنه یا اخیرا دچار شدی؟

آره منم نمونه داشتم برای پاتولوژیچی بگم والا واقعا درکت میکنم ولی سعی کن حتما با صبوری و تلاش اول مش ...

یبوست داشتم ولی با شیاف اینا میدیدم کارم راه افتاد یک ماه راحت بودم باز میدیدم شدم تا اینکه این آخرا دیگه جواب نمیداد 

و دفع مخاط داشتم 

اینم بگم دو ساله فقط انتی بیوتیک خوردم سر عفونت چرت ک میگرفتم به انتی بیوتیکا مقاوم شدم که هیچ یبوستم گرفتم مزمن

یبوست داشتم ولی با شیاف اینا میدیدم کارم راه افتاد یک ماه راحت بودم باز میدیدم شدم تا اینکه این آخرا ...

خب دیگه شیاف های مسهل بدتر روده رو تنبل میکنن

آنتی بیوتیکم که فلور روده رو نابود میکنه

مکمل پروبیوتیک که دکتر داده رو همیشه بخور تموم شد دوباره بخر ماست پروبیوتیکی بخور و ترشی های تخمیری هم خیلی خوبن منظورم اونایی که بدون هیچ سرکه ای فقط با نمک درست میشن

خب دیگه شیاف های مسهل بدتر روده رو تنبل میکننآنتی بیوتیکم که فلور روده رو نابود میکنهمکمل پروبیوتیک ...

مرسی از راهنماییت الان تو از کی شیاف استفاده میکنی؟ کولو دوم رفتی؟

سبک زندگیتو که درست کنی نه تنها روده اوکی میشه بلکه کل بدنت سالم و بانشاط میشه مخصوصا رحم و تخمکهاتم تقویت میشن بعدش ایشالله با یه بدن عالی میری واسه یه بارداری عالی و موفق فقط باید روحیه ت بالا باشه و تلاش کنی در این صورته که خیلی زود جواب میگیری

اینکه منفعل باشی و توقع داشته باشی با یه پودر پسیلیوم یا فلان دارو معجزه بشه اصلا اینطوری نیست

اینا راهی ان که من رفتم و تجربه کردم