سلام خانما. شوهرم ی دوستی داره همکارن باهم . اونا زودتر از ما ازدواج کردن بچه ام دارن بعد که ما ازدواج کردیم دعوتمون کردن منم بعد چن وقت دعوت کردم . ولی شرایط خونوادگی خانمه خوب نیست بنده ی خدا خانواده پدریش پاشیده از همن زندگیش خیلی سادس وقتی اومد خونه ما قشنگ فهمیدم خیلی حالش عوض شد . سعی کردم ظرفای دم دستیمو بیارم زیاد بریز بپاش نکنم ولی خب حس خوبی نداشت تو خونمون . دوست ندارم خونه زندگیم تو چشم کسی باشه . به شوهرم گفتم بیا هروقت خواستیم ببینمیمشون دعوت کنیم بیرون الانم هوا خوبه . ولی زنه چن روزه میخواد بیاد خونمون من یجورایی پیچوندم میخوام رفت و امدو کمترش کنم . چیکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه دستشون خالیه نمیخوان اونام به خاطر ما بخوان همچین کاری کنن . ولی خب الان که هوا خوبه میگم بریم پ ...
اهان . شرایط مالی شون هم پس هست. اصلا رابطه خانوادگی با همکار اشتباهه. ولی همون نظر خودتون پارک خوبه شام سبک ببرید. زمستون هم چای و اش یه ظهر جمعه همون پارک. 😅 کلا خوب نیس از زندگی ادم سردربیارن همکارا🥰
اگر چندبار خواسته بیاد یعنی اون مشکلی نداره ممکنه فکرکنه شما خوشت نمیاد که اون بیاد خونت
شما در کنارش ساده و خودمونی باش .شاید واقعا براش این چیزا مهم نباشه.بیرونم رفتید حالا رستوران آنچنانی نرید مثلاً یه ساندویچی برید خودمونی و ساده حال کنید
یکم با شوهرتون صحبت کنید بهش بگین اصرار نکنن برای رفت و امد زیاد خصوصا خونه. چون قشنگ یه جایی بین همکارا حرف از خونه شما و روابط شما خواهند زد. وابستگی خانومه رو هم بیخیال شید مسول وابستگی مردم ک نیستین. بترسین از همین همکارا ک زیراب ادم یه جایی بد میزنن . کم کم فاصله دیدارهاتونو کم کنید.