2777
2789

سلام خانما.  شوهرم ی دوستی داره همکارن باهم .  اونا زودتر از ما ازدواج کردن بچه ام دارن بعد که ما ازدواج کردیم دعوتمون کردن منم بعد چن وقت دعوت کردم . ولی شرایط خونوادگی خانمه خوب نیست بنده ی خدا خانواده پدریش پاشیده از همن  زندگیش خیلی سادس وقتی اومد خونه ما قشنگ فهمیدم خیلی حالش عوض شد . سعی کردم ظرفای دم دستیمو  بیارم زیاد بریز بپاش نکنم ولی خب حس خوبی نداشت تو خونمون . دوست ندارم خونه زندگیم تو چشم کسی باشه . به شوهرم گفتم بیا هروقت خواستیم ببینمیمشون دعوت کنیم بیرون الانم هوا خوبه . ولی زنه چن روزه میخواد بیاد خونمون من یجورایی پیچوندم میخوام رفت و امدو  کمترش  کنم . چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بیرون عالیه. رستوران کافه قرار بذارین.

آخه دستشون خالیه نمیخوان اونام به خاطر ما بخوان همچین کاری کنن . ولی خب الان که هوا خوبه میگم بریم پارکی جایی . اما زمستونو چیکارش کنم . خیلی وابسته شده بهمون خیلی ام زنگ میزنه بنده ی خدا اصلا گاهی حوصله ندارم 

اگر ازخونتون حس خوبی نمیگیره کلا نباید بیاد خونتون وقتی میاد یعنی یا براش مهم نیست یا سعی می‌کنه که ...

همون داره سعی میکنه . نکه حس خوبی نگیره منظورم اینه حس کردم تو دلش داره مقایسه میکنه اخه شوهرامون همکارن  و شرایطشون یکیه

آخه دستشون خالیه نمیخوان اونام به خاطر ما بخوان همچین کاری کنن . ولی خب الان که هوا خوبه میگم بریم پ ...

اهان . شرایط مالی شون هم پس هست. اصلا رابطه خانوادگی با همکار اشتباهه. ولی همون نظر خودتون پارک خوبه شام سبک ببرید. زمستون هم چای و اش یه ظهر جمعه همون پارک. 😅 کلا خوب نیس از زندگی ادم سردربیارن همکارا🥰

همون داره سعی میکنه . نکه حس خوبی نگیره منظورم اینه حس کردم تو دلش داره مقایسه میکنه اخه شوهرامون هم ...

اگر چندبار خواسته بیاد یعنی اون مشکلی نداره ممکنه فکرکنه شما خوشت نمیاد که اون بیاد خونت

شما در کنارش ساده و خودمونی باش .شاید واقعا براش این چیزا مهم نباشه.بیرونم رفتید حالا رستوران آنچنانی نرید مثلاً یه ساندویچی برید خودمونی و ساده حال کنید 

اهان . شرایط مالی شون هم پس هست. اصلا رابطه خانوادگی با همکار اشتباهه. ولی همون نظر خودتون پارک خوبه ...

افرین منم اصلا دوست ندارم . تقصیر شوهرم شد . هی گفت آدم خوبیه ولی الان خیلی پشیمونم  . خانمه ی جوراییم  وابسته شده بهم خیلی زنگ میزنه . یوقتا واقعا مخل اسایش میشه . 

اگر چندبار خواسته بیاد یعنی اون مشکلی نداره ممکنه فکرکنه شما خوشت نمیاد که اون بیاد خونتشما در کنارش ...

اره خیلی سعی میکنم ساده برگزارش کنم . ولی خب خودمم زیاد از این رفت و آمدا خوشم نمیاد

افرین منم اصلا دوست ندارم . تقصیر شوهرم شد . هی گفت آدم خوبیه ولی الان خیلی پشیمونم . خانمه ی جورای ...

یکم با شوهرتون صحبت کنید بهش بگین اصرار نکنن برای رفت و امد زیاد خصوصا خونه. چون قشنگ یه جایی بین همکارا حرف از خونه شما و روابط شما خواهند زد. وابستگی خانومه رو هم بیخیال شید مسول وابستگی مردم ک نیستین. بترسین از همین همکارا ک زیراب ادم یه جایی بد میزنن . کم کم فاصله دیدارهاتونو کم کنید.