2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه .

خیلی کار اشتباهیه .

اول گناه داره .

دوم اسرار زندگیتون را پخش بقیه میکنه .

سوم همین اتفاق هم قراره سر خودتون بیاد .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

بدترین کارممکنه 

یکی از فامیلامون اینطور بود هر چی تو خونه خودش و خانواده شوهرش پیش میومد رو میزاشت کف دست مادرش ، مادرش هم موقع دردودل پیش خاله‌ش همه چی رو بهش میگه، روز عید هم که خانواده دختره و خانواده شوهرش خونه‌ش بوده از دهن خاله‌ش درمیره و ی چیزی میگه که مربوط به خانواده پسرس آخرشم دعوا میشه و دختره از روز عید تا الان خونه خانوادشه...

بدترین کارممکنه یکی از فامیلامون اینطور بود هر چی تو خونه خودش و خانواده شوهرش پیش میومد رو میزاشت ک ...

وای من خیلی خرم 

کاش می‌مردم راحت میشدم

هنوزم آنقدر گیجم که آدما رو نمی‌شناسم 

نمی‌فهمم کی بده کی خوبه

وای من خیلی خرم کاش می‌مردم راحت میشدمهنوزم آنقدر گیجم که آدما رو نمی‌شناسم نمی‌فهمم کی بده کی خوبه

بیخیال دیگه گذشت

ولی از این به بعد فقط چیزی به مادرت و بقیه بگو که واقعاااا لازمه گفته شن. غیر از اون هرچی دیگه پیش بیاد فقط متعلق به خودت و شوهرته و بهتره بین خودتون بمونه