2777
2789

مجرد بودم با اینکه کلی اذیتم میکردن بم محبت نمی‌کردن جونم براشون در می‌رفت نمی زاشتم مادرم دست به سیاه و سفید بزنه همش خودم بودم همش خودم حواسم به خواهر برادرام بود پدرمم که تنها پدری کردنی که بلد بود این بود که بدون اینکه بخوام شوهرم بده تو سن شانزده سالگی با همه ی اینها میمردم براشون قبل از قهر کردنم باشون با شوهرم بحثم شد تخسیر شوهرم بود کار بچه گونه کرد رفته بود گفته بود به پدر مادرم می‌خوام طلاقش بدم منم گفتم به جهنم به درک رفتم خونه پدرم وسایل هام رو هم بردم قسمشون دادم دیگه من رو به زور برنگردونن به قرآن قسمشون دادم اونهام هم میگفتن باشه ولی سه روز بعد مادرم زنگ زد به برادرش پدرم و مادرم و برادرش با هم حرف زدن رفتن با شوهرمم حرف زدن که اره بحث کردن رو تموم کنن که من برگردم من بشون گفتم دیگه نمی خوامش مادرم گرفت بهم سیلی زد گفت برو گمشو دیگه هم برنگرد الهی بمیری ازت راحت شم همش درد سری منم اینو گفت بهش گفتم پس دیگه فرض کن مردم گرفتم رفتم سه هفتس هیچ کار برام نکردن هیچی حتی ازدواج کردم یک لباسم نگرفتن برام هیچی زمانی هم که مجرد بودم تازه رفته بودم کلاس دهم باید واس درسم خرج میکردم زود به فکر شوهر دادنم بودن واقعا دلم نمی خواد ببینمشون با اینکه هی گریه میکنم از دستشون دلم تنگ میشه اما نمی خوام ببینمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته؟عین منه زندگیت،ببین ن دلت بسوزه ن تنگ شه باور کن ادم فقط ب دلیل این ک پدریامادرشده مقدس و قابل احترام نیس اینو من بعداز سالهاعذابی ک کشیدم فهمیدم

ادم بد بدهست فرق نداره نسبتش باهات چی باشه

الهی😔خدایا ببین دختر رو به کیا میدی....آخه بچه ۱۶ ساله رو چه به شوهر دادن آخه

اگه ما پدر و و نامدریم هم بودن اون همه التماس و گریم رو می‌دیدن یکم دلشون بسوزه عقیدشون اینه چون شوهرم می‌ره سرکار خونه داره از خدامم باشه اونا فقط خواستن از خرجم راحت بشن با اینکه خرجی نداشتم سالی یه بار یه دست لباس واس عید میگرفتم

تازه رفتم تو هجده سالگی

من ۲۶سالمه هرچی میگم گوش کن تاقربانی نشی این روزارو کشیدم قشنگ.

سریع ترمستقل شو از نظرمالی و برو تنهازندگی کن و ب وقتش بایه ادم مناسب هم ازدواج میکنی.

ابدا دلت ن برای پدرمادرت ن برادرت هیشکی هیشکی هیشکی نسوزه،من نرمترین دختردنیا بودم برای خانوادم و بدترین هارو دیدم اخرشم بهت میگن تو روانی هستی مامشکلی نداریم.