2777
2789

سلام خانوما وقت بخیر

من 29 هفته بارداری هستم چون دوقلو هستم دکتر زنانم دو روز پیش منو فرستاد پیش پریناتولوژیست( طب مادر و جنین) گفت شاید یکی از قل ها iugr ( تأخیر رشد داخل رحمی) باشه رفتم پیش پریناتولوژیست سونو کرد گفت نه رشدشون خوب چ عالیه و مشکلی نیست یهو گفت ولی معده یکیشون بیش از اندازه بزرگه مشکوک ب انسداد روده است یعنی بعد تولد باید عمل بشه😞 نمی‌دونین از اونموقع چقد حالم بده دارم دق میکنم،گفت اکو قلب رفتی؟! گفتم آره دو مرحله رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی ندارن خداروشکر،گفت روده ش ظاهراً سالمه حجم مایع دورش هم زیاد نیس ولی بخاطر معده بزرگ باید یه هفته دیگه دوباره بیای،من هزارتا سونو رفتم تا به الان کوچکترین مشکلی نداشتن حتی ده روز قبل هم ک رفتم سونو مشکلی نبود،توروخدا تو اطرافیان از این مورد داشتین که بعدا برطرف شده باشه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سردخترسونودادم گفتن معده ش مستتع،پرسیدم یعنی گفتن یعنی بززگتر از حدمعمول،ولی وقتی بدنیا اومد هیچ ...

چند هفته بودی شما؟؟ بعدش تو سونو های بعدی برطرف شد یا نه تا موقع تولد بزرگ بود؟

اینکه رشد جنین خوب بوده و قلبش هم سالمه یک نکته مثبت

این مشکل گاها خود به خودی بدون مداخله پزشکی هم درمان میشه

تشخیص دکتر هم قطعی نیست پس نگران نباش

حتی اگه قطعی شد و درمان جواب نداد با جراحی کاملا درمان میشن و به زندکی طبیعی بر میگردن

اینکه رشد جنین خوب بوده و قلبش هم سالمه یک نکته مثبتاین مشکل گاها خود به خودی بدون مداخله پزشکی هم د ...

اره امروز تکرار سونوم بود و اندازه معده همون بود دکتر گفت همینکه بزرگتر نشده و روده هاش هم سالمه و متسع نشده رشد خود جنین هم طبیعی و نرماله جای نگرانی نیست همش 4 میلیمتر از رنج نرمال سنش بزرگتر بود، دکتر خودش ادعاشو رد کرد تو سونو نوشت چون روده اتساع نداره آترزی دئودنوم رد میشه،ولی گفت به هرحال دو هفته دیگه بیا ببینیم چی میشه بزرگتر میشه خدای نکرده یا همون اندازه میمونه