2777
2789
عنوان

چطور زاپ شلوار بپوشونم

113 بازدید | 12 پست

بچه ها من یه شلوار مام خریدم که مقداری زاپ داره الان بدم به خیاط پارچه بزنه زیرش خراب نمیشه؟ 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خراب نمیشه بزنیا برو خرازی بگو زانفیکس میخوامبا اتو میچسبونی

عزیزم وقتی زانفیکس بچسبونی دیگه پات معلوم نیست؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

نه عزیزم خیالت راحت دو سه لایه س

ممنون گلم❤

والا اگه من زانفیکس دیدم؛ یه چیز دیگست. و به درد زایمان شلوار نمی خوره. بده به خیاط بهتر میدونه چیکا ...

به نظرتون خیاط خرابش نمیکنه؟

به نظرتون خیاط خرابش نمیکنه؟

اگه وارد باشه نه معلوم نیس اصلا

من خودم یه خیاط خوب هست اون برام میزنه.ولی خواهرم زانفیکس خرید با اتو چسبوند

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

عزیزم زانفیکس نیست. لایی پرشین سفید هست که با اتو به پشت پارچه می چسبونن

من گفتم زانفیکس میخوام واسه آبجیم بهم داد

شایدم همون باشه که تو میگی اره سفید بود

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏