2777
2789
دقیقا چند ده تا کاربر هستند روزی چند تا تاپیک کد اسنپ میفروشن

افرین من دیروز چن تا تاپیک این مدلی کامتت دادم کد نفرستید 

بعد استارتر این تاپیکا رو ببینی حد اقل هف هش باز دیگه کد خواسته

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین من دیروز چن تا تاپیک این مدلی کامتت دادم کد نفرستید بعد استارتر این تاپیکا رو ببینی حد اقل هف ...

خب بخوام تو هم میخوای بخری غذا بخواه اصلا ببین کسی میده دو به‌دست پات افتاده؟

چه ممنوعیت خود سایت این همه تبلیغ گذاشته ممنوع نیست ؟ ما یک کد میخوایم ممنوعه؟ صد تا تبلیغ گذاشته تو ...

یسری میگن کد میخایم غذا بخریم میرن مبفروشن 

اسمش دروغه یا چی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
آره فک کنم چندتا کاربری داره ،کاش نی نی یار این کاربرارو جمع کنه

اره مشخصه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

من خودم استفاده نمیکنم چن بارم فرستادم 

ولی واقعا نمیدونستم چنین کاری میکنن 

من لنگ دویست تومن تخفیف نیستم که همونم بخوام پنجاه تومن بفروشم به بقیه

دنبال کار درست حسابی باش نه این مسخره بازیا 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️