2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز

40 بازدید | 6 پست

دوستان ی رستوران خیلی خیلی قشنگ و با کیفیت غذای بالا ممکن معرفی کنید؟

و اگر هتل آسمان و عباسیم رفتید لطفا بگید کدوم بهتره

مهمانمون ایرانی نیستند و خیلی ویژه ان

شهرزاد و محمد درچه رفتم ولی میخوام از اینا هم بهتر باشه

طنجه توی مصلی هم خوبهباغ رستوران کلبه جاده ابریشم

مرسی عزیزم

این باغ رستوران ها یا کافه رستوران هایی که ویو نقش جهان دارند میشناسید شما؟

یا اگر ویو زاینده رود هم باشه عالی،میگن هتل آسمان داره همینطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزماین باغ رستوران ها یا کافه رستوران هایی که ویو نقش جهان دارند میشناسید شما؟یا اگر ویو زاین ...

یه دونه خیابون حافظ هست کمی از ویو نقش جهان داره اما کیفیت غذاش خوب نیست. اما یکی هم توی میدون نقش جهان توی بازارچه هست هم جاش قشنگ و سنتی هست هم غذاش کیفیت داره اما متاسفانه اسمش توی ذهنمنیست. توی بازارچه ای هست که شربت سرا روزگار داخلشه یعنی بازاری که به سمت خیابون حافظ هست. دیزی های خیلی خوشمزه ای داره ولی ظهر باید زود برید چون تمام میشه

اگر هم دیزی فوق العاده با دوغ محلی و یک مکان سنتی میخواید برید چاه حاج میرزا توی نقش جهان 

یه دونه خیابون حافظ هست کمی از ویو نقش جهان داره اما کیفیت غذاش خوب نیست. اما یکی هم توی میدون نقش ج ...

متاسفانه برای شب مهمان ما هستن🥲

هوس دیزی کردم الان ک گفتید😂😭

متاسفانه برای شب مهمان ما هستن🥲هوس دیزی کردم الان ک گفتید😂😭

دیزی واسه شب یه کم سنگینه . برید باغ رستوران کلبه هم فضای بزرگ و قشنگ داره هم کیفیت غذاش خوبه هم موسیقی زنده داره