2777
2789
عنوان

حستون به بارداری 3قلو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 82 پست
سخته خب من الان میترسم حتی راه برم

چرا میترسی راه بری 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییی عزیزم مبارکههههه😍😍😍😍😍 چه خبر خوبی حتما شوهرتم حسابی شوکه میشه😁 یهو شده بابای سه تا بچه دیگه

خدا حفظ کنه نی نی هاتو و مادرشونو

توروخدا برای منم دعا میکنی منم مامان بشم امسال🥺

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خدا بهت لطف و محبت ویژه ای کرده 

نه یک هدیه نه دو هدیه ، سه تاااا هدیه باهم برات فرستاده😍😍 اول از همه خداروشکر کن و ذره ای ناامید نباشی ها 

ناامیدی یعنی کفر ، یعنی خدایا من به قدرت تو شک دارم ، شک دارم بتونی کمکم کنی 

با دلی پر امید و شاکر از نعمت خدا خودت رو اماده کن برای مادری کردن برای سه تا فرشته جدید

باید خیلی مواظب خودت باشی ، استراحت کنی زیاد و مواد غذایی خوب بخوری 

دکترت باید راهنماییت کنه 

ویتامین هم باید بخوری 

به هرکسی هم این خبرو نگو 

بهتره کسی با خبر نشه 

دلم ریش شد پستشو خوندم 😓

عزیزم خودت می‌دونی اولش سخته ولی به شیرینی های بعدش فکر کن

خدا در تو توانایی دیده که بهت سه تا امانت داده ازشون نگهداری کنی 

سعی کن قوی باشی. از سرزنش کسی نترس 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه دکتر ماما هس گفت بیا برات جورش میکنم😁 ولی احتمال اینکه سه تاش یه جنسیت داشته باشن زیاده از این م ...

خیلی اعتماد نکن چون حتی با ivf هم احتمال سه قلو شدن کمه

ماماها خیلی وقتا برای پول داروهایی به آدم میدن که امن نیست

لتروزولدلیلشو پست قبلی گفتمببین استرس اینو دارم نکنه چیزیشون بشه نکنه بیوفتن یا .....

اسی برو زیر نظر متخصص چون چند قلویی هستی حساستره 

استراحت کن و پله بالا پایین نرو زیاد و کارهای سنگین نکن فقط در حد غذا پختن

جارو و لباس و … با همسرت باشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خیلی ممنونم عزیزممنم خوشحالم ولی بیشتر شوک شدم نمیدونم انگار خواب میبینم

من ۷یلی چندقلو دوست دارم خربار که خواستم باردار شم کلی از خدا درخواست میکردم دوقلو یا چند قلو بشه ولی نمیشه که نمیشه با اینکه ژنش روهم دارم ،ان شالله بارداری و زایمان سلامتی داشته باشی عزیزم خیلی مواظب خودت باش ،اگه ما دونفریم شما ماشاالله ۴ نفری 😍😍

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
حس ترس و وحشت چون خودم یکسال و نیمه دوقلو دارم دارم جون میدم از خستگی و بیخوابی منو شوهرم ضعف اعصاب ...

میشه یکم از روزمرگیت بگی؟ من الان گیجم نیاز دارم با کسی که تو این شرایطه حرف بزنم

سلام عزیزم 

به سلامتی 

ماشالله خدا ببخشه بهتون 

از الان باید تلاش کنید که یک مادر قوی و نترس باشید چون سه تا کوچولو  به امید شما دارن پا میذارن تو این دنیا و مطمئن باشید اینروزها هر چند سخت میگذره و تجربه های شیرینی به دست میارید انشاا… که یک مادر نمونه خواهید بود برای هر چهارتاشون 🌻🌻🌻

واییییییی عزیزم مبارکههههه😍😍😍😍😍 چه خبر خوبی حتما شوهرتم حسابی شوکه میشه😁 یهو شده بابای سه تا ب ...

فدای شما بشم 

شوهرم از خداشه 

از ته دلم دعا میکنم خدااین حسو و این شوکو ب شمام بده بزودی