2777
2789
عنوان

دوستانی که حاجت دارن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 46 پست

مائده انشاءالله که حاجت روا بشی 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
بگی دختر کوچک خدا میشناسه🙏🌹بگو سلامت دختر کوچک و خانوادش و عهد و قرارای که باهات گذاشته🙏التماس دع ...

نوشتم اسمت عزیزم حاجت روا بشی 

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسامیتون یادداشت کردم مهربونا باز اگر کسی هست که دوست داره به نیتش چله بخونم اسمشو بگه بنویسم 

عزیزم انشاالله حاجت‌روا بشیمن چند نفر رو‌میگمیک- سحر و میلاد ازدواج‌کنم‌امسال خوشبخت بشن و سحر به رش ...

قربونت برم مرسی همچنین تو

جدی؟ باش فدات الان میرم میخونم ممنونم ازت

برای من هم دعا کن سلامتی بچم زودتر خونم آماده بشه شوهرم اخلاقش خوب بشه ممنون

اسم کاربریتون نوشتم

حاجت روا بشین

قربونت برم مرسی همچنین توجدی؟ باش فدات الان میرم میخونم ممنونم ازت

قربونت گلی.انحام‌بده نتیجه‌رو‌بهم بکو

اما‌ختما‌توبیداریم تحقیق کن‌اون‌چیز یا ادم‌به نفعت یانه

منتظر خبرهای خوبم.بهم‌خبر بده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اسم منو نمیشه ب اسم کاربریم بنویسی؟ اینجا نمیشه اسممو بگم ..لطفا دعام کن حاجت روا شم خیلی درموندم خستم از گریه و استرس 

یکی دیگ هم اگ جا هست اسم خاهرمو بنویس فاطمه

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

[QUOTE=] اسم منو نمیشه ب اسم کاربریم بنویسی؟ اینجا نمیشه اسممو بگم ..لطفا دعام کن حاجت روا شم خیلی درموندم خس ... [/QUOTE]

چرا عزیزم اسم کاربریت مینویسم اضافتون میکنم انشاءالله هر دو حاجت روا بشین قربون دلت برم بسپار به خدا انشاءالله درست میشه

[QUOTE=] اسم منو نمیشه ب اسم کاربریم بنویسی؟ اینجا نمیشه اسممو بگم ..لطفا دعام کن حاجت روا شم خیلی د ...

خیلی ممنونم عزیزم ان شاالله ب هرچی ک‌میخای ب بهترین شکل ممکن برسی

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه