2777
2789
عنوان

نی نی یار کجایی دقیقا کجایی

334 بازدید | 37 پست

سلام

نی نی یار عزیز چرا یه کاربر فیک که همیشه در موارد جنسی حرف میزنه و ملت رو مسخره می‌کنه باید در یک روز پنج تا تاپیک بزنه و شما هیچ کاری نکنی؟

بارها خودم و بقیه بهتون اطلاع دادیم که این کاربر فیکه و حرفای جنسی میزنه ولی موضوع با قفل کردن تاپیک و چند ساعت بعد تاپیک جدید زدن ماست مالی شد.

چهارتا نوجوون که از یه گروه خواننده حرف می‌زنن یا درددل یه نفر که از گرونی می‌ناله زیر ۱۰ ثانیه می‌ترکه اما این کاربرها همین طور جولان میدن.

به صورت جدی دارم خواهش می‌کنم رسیدگی کنید🙏🙏🙏

@niniyar

@niniyar  

@niniyar   

کاش کاربریش و تگ کنید که بشناسیم‌ لااقل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😘😘😘😘کجایی شوما

سلااااام تا الان کلاس بودیم‌ الان رسیدم‌ خونه عزیزم 😘😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سایت به شدت به حال خودش رها شده دیشب یه کار بر تازه عضو شده بود و تاپیک میزد در باره پوشیدن لباس زیر ...

کامیار بود اسمش؟؟؟

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

اصن معلوم نیست کجان. چند وقت پیش ی کاربر اقا همش اسم ی قومیت و ی شهرو میاورد و بدترین چیزا رو بهشون نسبت میداد  منم گفتم اقا شما اگه راس میگی تو سایت خانما شاخ و شونه نکش برو حضوری مشکلتو حل کن. همینو ک گفتم منو بست ب انواع فحش رکیک و مثبت ۱۸ منم جوابشو ندادم فقط نی نی یار تگ کردم. باور میکنی نی نی یار فقط تاپیکو قفل کرد و فحش ها رو پاک کرد و کاری ب کاربریش نداشت🥲

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
به سلامتی باشه گل ❤خسته نباشی💖

سلامت باشی فداتشم عزیزدلمی مرسی😍🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سایت به شدت به حال خودش رها شده دیشب یه کار بر تازه عضو شده بود و تاپیک میزد در باره پوشیدن لباس زیر ...

یکی هم داشت از جزئیات جنسیش می‌نوشت

نمی‌دونم چرا انقدر برای بعضی از مردم، مخصوصا پسرای بین ۱۶-۲۲ سال عجیبه که خانمای خانه دار و باردار یه سایت اختصاصی داشته باشن. برای مسخره کردن و مریض بازی از هیچ تلاشی دریغ نمیکنن