2777
2789
عنوان

نی نی یار کجایی دقیقا کجایی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 37 پست
اصن معلوم نیست کجان باشن هم کاری نمیکنن. چند وقت پیش ی کاربر اقا همش اسم ی قومیت و ی شهرو میاورد و ب ...

با عرض معذرت خیلی کار احمقانه‌ای کرده. خب اون آدم مریض میره یه جای دیگه عقده گشایی می‌کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بگو بندرعباس نی نی یار میاد😁

آفرین دقیقا

قبول دارم که جدیدا توی سایت یکم در موارد سیاسی تند صحبت می‌کنن اما با چند سال پیش همین سایت مقایسه کن. بدون فحش و توهین با تمام تفاوت در عقاید حرفشونو میزدن.

الان بلافاصله میترکه

اصن معلوم نیست کجان. چند وقت پیش ی کاربر اقا همش اسم ی قومیت و ی شهرو میاورد و بدترین چیزا رو بهشون ...

بله  باور میکنم

چند ماهی هست  اینقدر در خواست دوستی از آقایون دارم 

کاملا مشخصه سایت بی در و پیکره

خدانکنه❤❤❤

چه‌خبر؟ چیکارها میکنی؟ از دیشب خبری ازت نیست کجا بددی🫠🫠

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آفرین دقیقاقبول دارم که جدیدا توی سایت یکم در موارد سیاسی تند صحبت می‌کنن اما با چند سال پیش همین سا ...

اصلا اجازه نمیدن رویدادهای بزرگ کشور در موردش صحبت بشه

ولی یکی بیاد فحش بده توهین کنه حرف جنسی بزنه ....آنقدر تاپیک جلو میره که فقط با گزارش زدن کاربرا میترکه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
الان همین کاربر پیاله۸۸۸۸ رو توی یکی از تاپیکاش سه نفر گفتن مرده. فورا تاپیک رو قفل کرد تا سه ساعت ب ...

الان  این کاربر که من گفتم برو ببین

۱۷ ساعت عضو  شده   مشکلش فقط  شورت  و سوتین

عجیب نیست؟

می‌دونید روند تاپیکاش چیه؟

دقیقا عین هم

اول میاد میگه من شوهر کردم ولی دوستم مجرد مونده تا دکتری خونده کدوممون بهتریم؟

ملت میگن دوستت

بعد میگه دارم بهش حسودی می‌کنم 

ملت میگن مقایسه نکن حتما تو هم یه چیز خوبی داری

میگه آره دوستم رابطه جنسی زیاد داره و عملا بحث رو باز می‌کنه و شروع می‌کنه به لاس زدن با بقیه

واقعا حال به هم زنده و واقعا نی نی یار عزیز تا الان هیچ کاری نکرده

@niniyar  

الان این کاربر که من گفتم برو ببین۱۷ ساعت عضو شده مشکلش فقط شورت و سوتینعجیب نیست؟

چرا خیلی هم عجیبه

دیدمش😑

شما هم برو کاربری رو که من گفتم ببین. همه تاپیکاشم سریع قفل می‌کنه