2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندچناوش. کشیدین؟ چطوری غذا میخوره پس حیوونی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

گازگرفتگی سگ خانگی خطرناکه؟@dana

گازگرفتگی سگ خانگی می‌تواند خطرناک باشد و نیاز به توجه و مراقبت فوری دارد. حتی اگر سگ شما واکسینه شده باشد، باز هم احتمال بروز عفونت یا انتقال بیماری‌هایی مانند هاری وجود دارد. در ادامه نکاتی مهم در این زمینه ارائه می‌شود: ### اقدامات اولیه پس از گازگرفتگی: 1. **شست‌وشوی زخم**: بلافاصله محل گازگرفتگی را با آب و صابون به مدت حداقل ۵ دقیقه بشویید. این کار به کاهش خطر عفونت کمک می‌کند. 2. **ضدعفونی کردن**: پس از شست‌وشو، از محلول ضدعفونی‌کننده (مانند بتادین) استفاده کنید. 3. **پوشاندن زخم**: زخم را با یک گاز استریل یا باند تمیز بپوشانید تا از آلودگی بیشتر جلوگیری شود. ### مراجعه به پزشک: - حتی اگر زخم کوچک به نظر برسد، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. پزشک می‌تواند خطر عفونت یا نیاز به واکسن هاری را ارزیابی کند. - در صورت مشاهده علائمی مانند قرمزی، تورم، درد شدید، یا ترشح از زخم، مراجعه فوری به پزشک ضروری است. ### واکسن هاری: - اگر سگ شما واکسینه نشده باشد یا وضعیت واکسیناسیون آن نامشخص باشد، ممکن است پزشک واکسن هاری را توصیه کند. - در برخی موارد، ممکن است واکسن کزاز نیز لازم باشد، به‌ویژه اگر واکسیناسیون کزاز شما به‌روز نباشد. ### پیشگیری: - همیشه سگ خود را به‌طور منظم واکسینه کنید. - از نزدیک شدن به سگ‌های ناشناخته یا رفتارهای تهاجمی آن‌ها خودداری کنید. - به کودکان آموزش دهید که چگونه با سگ‌ها به‌درستی رفتار کنند تا از گازگرفتگی جلوگیری شود. در صورت بروز هرگونه نگرانی یا علائم غیرعادی، حتماً به مراکز درمانی مراجعه کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"