2777
2789

یکی از فامیلا ۱۶سالگی ازدواج کرده الان ۱۸س همش توهم اینو داره بقیه دارن بهش حسادت میکنن

تا هشتم خونده قیافه ش معمولی رو به پایین شوهرشم همینطور وضع مالی خوبیم ندارن..اخلاق و شعور و ادبم صفر...الان مجبور شده رفته یه جا فروشنده خشکباری شده شوهرشم شاگرد یه مغازه س

بعد پشت یکی از دخترای فامیل که مجرده میگه حسودیش شده ازدواج کردم

دقیقا دختری که خوشگله با شخصیت و بااخلاق و باشعوره رشته خوب دانشگاه خوب وضع مالی خوب چرا باید به این حسودی کنه🤭

هربار میخوام بهش بگم ولی خون به پا میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون بچه اگه عقل داشت که تو اون سن با همچین گزینه ای ازدواج نمیکرد. بهش هیچی نگو دلش میشکنه خودش بزرگتر بشه میفهمه چی به سر زندگیش آورده

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو تخمشو ملخ نخورده که اونیکه شوهر نداره هم پیدامیکنه فقط تو کشف نکردی که😂

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

کلا همینن. دخترداییم تو سن کم ازدواج کرده شوهرش هیییچ آپشن خاصی نداره و هییچ خرجی هم نداره. کلا توهم ...

راست میگه چشم بقیه دنبالشه دقت میکنن چه خصوصیاتی داره شوهر اینطوری نگیرن 

اون کسی که حسودی میکنه خودشه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم