2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس در پسران

| مشاهده متن کامل بحث + 37108 بازدید | 52 پست
سلام عزیزم ببخشید یه سوالی داشتم پسر من ۱۰ سالشه و روی بیضه هاش مو در اورده، به نظرتون بلوغ زودرسه؟& ...

پسر من از ده سالگی مو های زائد قسمت پایین رو کم کم دراورد الان ۱۲ سالشه ودیگه خیلی کم سیبیل هم درآورده بله از علایم بلوغه 

دکترها میگن زوده ولی پسرم الان تو کلاسشون تقریبا اکثرا مثل خودشن به نظرم سن بلوغ اومده پایین 

اگه قد پسرتون خوبه نگران نباشید 

پسر من از ده سالگی مو های زائد قسمت پایین رو کم کم دراورد الان ۱۲ سالشه ودیگه خیلی کم سیبیل هم درآور ...

مرسی گلم ، نه قدش خوب نیست فکر کنم ۱۳۷ اینا باشه ، ده سالشه. خیلی میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی باید براش انجام بدم؟

من پسرم قدش خوبه الان که ۱۲ سالشه نزدیک ۱۶۷ هست وهنوز هم بلوغ کامل نشده 

دکتر بردمش گفت بلوغش زوده وروی رفتارش با همسنهاش اثر میزاره وبیا امپول بزنه ولی من نبردمش 

شما هم نگران نباش ببرش دکتر هم ازمایش میگیره هم معاینه تشخیص میده تو چه مرحله ای از بلوغ هست اگه لازم شدحرف دکتر رو گوش بدید که قدش کوتاه نمونه البته از رشد موهای قسمت پایین فکر کنم سه سالی طول بکشه تا بلوغ کامل بشن 

من پسرم قدش خوبه الان که ۱۲ سالشه نزدیک ۱۶۷ هست وهنوز هم بلوغ کامل نشده  دکتر بردمش گفت بلوغش ...

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی ، حتما دکتر هم میبرم ولی با حرفهاتون آرامش گرفتم

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی ، حتما دکتر هم میبرم ولی با حرفهاتون آرامش گرفتم

خواهش میکنم نگران نباش منم اولش خیلی ناراحت بودم ولی بعد فهمیدم هر بچه ای مراحل رشد خودش رو طبیعی طی میکنه ما سعی کنیم دخالت نکنیم بهتره 

طی این سه سال قدشون نزدیک ۳۰ سانت رشد میکنه واینکه من از یه متخصص طب سنتی پرسیدم گفت نگران قدشون نباش پسرها تا ۱۸ سالگی رشد میکنن 

واگه میادپسرتون حجامت هم خیلی عالیه 

من پسرم رو از بچگی مرتب حجامت میکردم همیشه قدش از همسالاش بلندتر هست 

خواهش میکنم نگران نباش منم اولش خیلی ناراحت بودم ولی بعد فهمیدم هر بچه ای مراحل رشد خودش رو طبیعی طی ...

مرسی عزیزم،  حجامت عام انجام میدادین؟ پسرم شیر هم زیاد میخوره، تقریبا روزی یک لیتر ، اما رشد درست و حسابی نداره نمیدونم چیکار کنم 

مرسی عزیزم،  حجامت عام انجام میدادین؟ پسرم شیر هم زیاد میخوره، تقریبا روزی یک لیتر ، اما رشد در ...

خوب شیر زیاد میخوره خوردن شیر زیاد خوب نیست 

بله از بچگی که عام انجام میداد ولی دیگه وارد سن بلوغ شد حجامت پشت گوش وساکرال وساق پا هم انجام داده 

با یه متخصص طب سنتی صحبت کنید میگه که چه حجامتی انجام بده 

اگه سعی کنی با شیر بهش پودر سنجد وعسل بدی خیلی خوبه تو رشدشون خیلی تاثیر داره 

فقط یکم سبوس برنج هم قاطیش کن که شکمش سفت نشه 

خوب شیر زیاد میخوره خوردن شیر زیاد خوب نیست  بله از بچگی که عام انجام میداد ولی دیگه وارد سن ب ...

سلام

پسر شما از چه سالی رشد موهای زائد  زیاد شد

رفتار یا برخوردش بد نشده؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام پسر شما از چه سالی رشد موهای زائد  زیاد شد رفتار یا برخوردش بد نشده؟؟

پسر من از ۱۱ سالگی شروع به در آوردن سیبیل و موهای زائد شد و بعد از ۱ ماه هم آلتش خیلی بزرگ شد و حالت نعوظ پیدا کرد

پسر من از ۱۱ سالگی شروع به در آوردن سیبیل و موهای زائد شد و بعد از ۱ ماه هم آلتش خیلی بزرگ شد و حالت ...

پسرم رو دکتر بردم معاینه  کرد و عکس آزمایش دید  عکس دستش ۱۱ سال بود 

گفت قد بلند میشه و مو زائد که درآورده بخاطر پر موی هست 

دیگه نمیدونم بلوغ یا نه .این دکتری که بردم خیلی تعریفش رو شنیدم 

راستی علائم پسرتون چی بود اولش ؟

قدش الان چند 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پسرم رو دکتر بردم معاینه  کرد و عکس آزمایش دید  عکس دستش ۱۱ سال بود  گفت قد بلند میش ...

صداش تغییر کرد و زود عصبی میشد چند بار آخر هم که بردمش حمام از اول تا آخر آلتش سیخ بود نعوظ داشت