2777
2789
شوهرم حرف گوش نمیده میخوام راحت باشم

والا خواهر شوهر منم قبول نداره کاندوم اینا رو

ولی ضربشو خورد ناخواسته باردار شدم الان مجبوره بپذیره

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره؟

موقع گذاشتنش ممکنه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

اخه یادمه پاپ اسمیر انجام دادم خیلی دردم گرفت

ولی اگه بزاری راحت میشی، من مجردم ولی ازدواج کردم حتما یکی دوماه بعد که بدنم به رابطه عادت کرد میخوام بزارم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

ولی اگه بزاری راحت میشی، من مجردم ولی ازدواج کردم حتما یکی دوماه بعد که بدنم به رابطه عادت کرد میخوا ...

موقع پریودی و اینا اذیت نمیشم؟؟

با شوهرم صحبت کنم ببینم چطوریه

به دکترم بگم برم انجام بدم

و اینکه من تازه ۴۲ روز از زایمان طبیعیم گذشت

کی باید برم؟

موقع پریودی و اینا اذیت نمیشم؟؟با شوهرم صحبت کنم ببینم چطوریهبه دکترم بگم برم انجام بدمو اینکه من تا ...

ممکنه خونریزی پریودت رو زیاد بکنه

روز دوم یا سوم پریود بایر بزاری پیش متخصص زنان یا ماما

ممکنه خونریزی پریودت رو زیاد بکنهروز دوم یا سوم پریود بایر بزاری پیش متخصص زنان یا ماما

یعنی هر دفعه پریود میشم باید پیش دکتر برم؟

یعنی هر دفعه پریود میشم باید پیش دکتر برم؟

نه نیاز نیست

منظورم اینه که موقع پریود دستگاه رو میزارن