2777
2789
عنوان

واسه هرچه که دادی و ندادی شکر

| مشاهده متن کامل بحث + 13661 بازدید | 1233 پست

الحَمدلله کما هُوَ اهلُه🌹💚

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

خدایا شکرت که مسلمانم :) خدایا شکرت که منتظر ظهور امام مهدی هستم♡😍

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایاشکرت برای زندگیم

خدایاشکرت برای همسر خوب

خدایا شکرت برای آرامش

خدایاشکرت برای سلامتی خودم و همسر و خانواده هامون

خدایاشکرت که بهمون یه تو دلی ناز دادی

خدایاشکرت برای همه چیز، خدایا خودت مراقب و حافظ تو دلیمون باش صحیح و سالم باشه❤️🤲🏻الهی آمین

خدایا شکرت که دارمت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

دوستان چه ذکری که خیلی زود حاجت روا میشه آدم ؟؟؟ من برای خانواده ام یه مشکلی پیش اومده خیلی نگرانم خیلی استرس دارم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

خدایا شکرت که در کنار اقوام خیلی بد، اقوام خیلی خوبی هم دارم،

خدایا شکرت که اونقدر ها هم که فکر میکنم اوضاع بد نیست

و خودم بد نیستم

خدایا شکرت که در کنار نداشته ها داشته های کافی دارم

خدایا شکرت که کمکم میکنی باسواد باشم و از جیب خودم نون در بیارم

خدایا شکرت که بدن سالم و متناسب و ذهن قوی دارم

خدایا شکرت که با چیزای خیلی ساده هم میتونم خوشحال باشم

خدایا شکرت که هدفم و اعتقاد و استعدادم همگی در یک راستای خوب و ارزشمندن.🫀

خدایا شکرت برای اینکه مسلمانیم 

شیعه ایم

سلامتی

پدر و مادرمون

فرزندمان

و

.....

همه نعمات ظاهری و باطنی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
الان شوهرت خوبه؟

آره که میاد الان طلاق تو جامعه ما جا افتاده شوهرم خیلی خوبه بالاخره هیچ کسی صد مطلق نیست من از زندگی و شوهر دومم راضیم 

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید