2777
2789
عنوان

بنظرتون بهشون تیکشو بندازم یا نه

83 بازدید | 13 پست

امسال روز دختر بابام شیرینی گرفت ولی واسه من کادو نگرفت واسه ابجی کوچیکم گرفته بود وضعمون خوبه که بگی نداشته 

من که چیزی نگفتم ولی ناراحت شدم خیلی اخه قبلا همرو گرفته بودم حتی روز جهانی دختر من کادومو گرفتم حالا نه چیز بزرگی ولی خب 

چند روز پیش یه وسیله که نیاز داشتم قیمتشم زیاد بود گرفت واسم  گفت از شوخی مامانم اینم جای روز دختر ولی خب اونو که میخواستم باید میگرفتن 

الان بگم بهش چرا نگرفتی یا بزارم دو سه روز دیگه بگم میترسم الان بگم برن یچیز بخرن بگن ن واسه تو می‌خواستیم امشب بگیریم خوشم نمیاد اینجوری دیگه 

زیادی هم نازدونه نباش دختر قشنگم

بذار یکم سختی هم بکشی، واسه زندگی واقعی آماده تر میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلبکاری چقدر

خوبه خودتم میگی چند روز پیش برات یه خرید خوب کردن

هیچ بایدی وجود نداره .... اینو متوجه شو

میتونستن اونو برات نخرند

اگر خریدن لطف کردن 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم چرا انقدرپرتوقعی؟ چقدر کار کنن و زحمت بکشن برات اخرشم ناز و عشوه بیای ....خب خودت ک میگی زودتر گفته بجای هدیه روز دختر ...،خوبه شماهم پدرت مثل ما بیخیال بود و خودت از دبستان ک بودی باید کار میکردی و پول درمی اوردی؟ پس لطفا الکی ایراد نگیر ...ولی باخنده بگو راستش توی دلم موند حداقل ی پول ناچیزیا هدیه کوچک درحد ی کش مو برام بخرید وگرنه عقده میشه توی دلم و میرم معتاد میشم ....

زیادی هم نازدونه نباش دختر قشنگمبذار یکم سختی هم بکشی، واسه زندگی واقعی آماده تر میشی

من از این ناراحت شدم که واسه اون خریده بود کوچیک بزرگ نداره واسه منم میگرفتن یچیز کوچیک حتی

من از این ناراحت شدم که واسه اون خریده بود کوچیک بزرگ نداره واسه منم میگرفتن یچیز کوچیک حتی

میدونم چی میگی

ولی کلا به حرفم فکر کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم چرا انقدرپرتوقعی؟ چقدر کار کنن و زحمت بکشن برات اخرشم ناز و عشوه بیای ....خب خودت ک میگی زودتر ...

توقع ندارم آخه اون وسیلرم لازم داشتم نمیشد نگیرن

خب همون به شوخی میخوام بگم 

من ناراحت شدم که واسه آبجیم گرفته بود حالا چون اون کوچیکه دلیل نمیشه واسه من نیاره

توقع ندارم آخه اون وسیلرم لازم داشتم نمیشد نگیرنخب همون به شوخی میخوام بگم من ناراحت شدم که واسه آبج ...

بخدا اوضاع گرونی و تورمه ،اگه هم پولی جمع میکنن باورکن برای خودت و خواهرته که جهیزیه و آبرو داشته باشید ، حالا غر نزن و کینه به دل نگیر ولی با خنده بگو مثلا بابا صدتومن بده کش مو بخرم برای روز دختر ، بعدم بزرگ شو و بیشتر درکشون کن ، خودت را هم با خواهر کوچکت مقایسه نکن

توقع ندارم آخه اون وسیلرم لازم داشتم نمیشد نگیرنخب همون به شوخی میخوام بگم من ناراحت شدم که واسه آبج ...

چرا نمیشد نگیرن؟ میتونستن ببخشید ببخشید تورو دق بدن و نگیرن یا هم انقدر دیر بگیرن که هرشبانه روز بری و بیای و بگی تا ذوقت کورشد اونوقت بخرن ...گیر پدرومادر خوبی افتادی بهونه نیار 

بخدا اوضاع گرونی و تورمه ،اگه هم پولی جمع میکنن باورکن برای خودت و خواهرته که جهیزیه و آبرو داشته با ...

بابام زیاد داره چون اینو میدونم این حرفو زدم 

وگرنه آدم بی درکی نیستم اگه میدونستم نداره اصلا نمیگفتم

نمیدونم شاید حق با شماست

چون خودم داشتم بهت میگم بعدم اخر نمیخریدن سریع بابام میگفت چرا انقدر تن پروری من از۵سالگی رفتم چوپونی گله و تو نجاری کار کردم ، دستات که کج نیس برو کار کن و بخر که بفهمی پول راحت درنمیاد ....من باورت نمیشه از ده سالگی کار کردم ، میرفتم قالی بافی کمک مادربزرگم یا پسته و بادام و گردو میشکستم یا لاک میخریدم اون زمان لاک کسی نداشت تو مدرسه یواشکی میفروختم به دوستام ، کارت پوستال و برچشب و کارت بازی میفروختم یا به پسرهمسایه هامون یواشکی برادرم ترقه هاشو میفروختم ....بخدا پدرومادرت ماهن ماااااااااااااه قدرشون را بدون