2777
2789

سلام دوستان،شبتون بخير.من الان عقدهستم وقتي باشوهرم ميريم خريد هرچيزي كه انتخاب ميكنم كه بخرم ازش ايرادميگيره...منم ديگه حالم ازهرچي خريد هست بهم ميخوره.سرهمين قضيه امشب خيلي محلش نذاشتم.چيكاركنم به نظرتون؟

به نظرم در مورد حست باهاش شفاف حرف بزن شايد جوري برخورد مكردي قبلا كه احساس كرده نظرش مهم تيست  برات اينجوري ميخواد خودشو به زور در نظر دادن جا بده .ا

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرفاش اهمیت نده تا خوب بشه یعنی شما خریدت بکن ولی انتظار نداشته باش اون بپسنده اگر ببینه برات مهم نیست و با اعتماد بنفس کارخودت میکنی اولش ممکنه هی مقاومت کنه بعد خوب میشه 

راه دومم اینه کلا همیشه نظر اونم در نظر بگیری تا اون خوشحال باشه شایدم یه روزی بهترشد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من هیچ وقت با شوهرم نرفتم خرید فقط برا خرید حلقه رفتم باهاش که  بین هزاران طلا فروشی اولین مغازه که رفت زشت ترین و ور داشت البته ارزون ترینشم بود گفت یاللاااااا همین و وردار بریم حوصله بازار ندارم خستمه دوروز نخوابیدم سرم درد میکنه و غر غر غر عر تا یه ساعت منم از بس حالم ید شده بودگفتم باشه بریم فقط بریم ور داشتم زدم بیرون خیلی بد بود فقط میخواستم ازونجا خلاص شم که غراشو نشنوم بعد اون حلقرو اصن بهش نگاه نمیکنم و فقط دستمه و دیگه هیچوقت باهاش نرفتم خرید 

من الان عقدم!بعد عروسي اين كارو ميكنم حتما!

چرا الان باهاش میری اونوقت؟دلیلت چیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم همیشه پول میگیرم خودم میرم تازه برا اونم خودم لباس میگیرم.چون تجربه بهم نشون دادی خریدی که با همسر و کلا آقایون بری آخرش یا هیچی نمیخری یا چیزی میخری که اصلا دوسش نداری  

خواهان آنم که ضربان قلبتان به لبخندهای مکرر تکرار شودوهرآنچه به دل آرزو داریدبی بهانه ای از آن شما باشد

بگو به تو چه خرید خودمهههههه😤😤😤😤😤

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

شوهرمن دوحالت داره یا کلاااااااا نظر نمیده و از اونجایی که اکثر نظر هاش خوب و حساب شدس وقتی دریغ میکنه بعد از خرید و برگشت به خونه که ازش نظرش رو به زوووووور میپرسم خیللللللللی حرصم میگیره که چرا زودتر نگفت چون مسلما خریدم بهتر میشد

یا وقتی که بهش میگم حتما حتما نظر بده درباره رنگ جعبه مداد رنگیم هم نظر میده منم چون عاشقشم دلم براش میره قبول میکنم

کلا بین این دو حالت در رفت و آمدم امید وارم به ثبات برسم😊😊😊😊😊😊😊😊

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من الان عقدم!بعد عروسي اين كارو ميكنم حتما!

الان که عقدی تنها بری بهتر هست بعد ازازدواج باهم 

یک روز میرسه میبینی همه خریدهات خودت میکنی وهمش تنها میری بازار دلت میگیره 

به نظرم به نظرش احترام بزار اگر برات مهم که با هم خرید کنید 

منظورت چیه از جنسش ایراد میگیره منم جنس لباس وکفش برام مهم اگر اینطوریه خوب که 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود