2777
2789

سلام ظهرتون بخیر باشه خانمای خوشگل سایت

🥺نظرتون راجب ازدواج توی 20 ساالگی چطوره ؟

چندماه دیگه بیست و تمام میکنم

یه ترم دیگه دانشگاهم تموم میشه

دلم میخاد همچنان درس بخونم *پارتنرم ادم حمایتگریه *

ادم و تشویق میکنه حمایت میکنه ازین لحاظ اوکیه

اخلاقشم توی این دو سه سال خوب بوده 

ادم صبور خوش برخورد از لحاظ سنی هم 10 سال اختلاف سنی داریم تقریبا

من پدرم تا به الان فقط روی درس خوندم تمرکز کرده 

یعنی میدونم اصلا حاضر نیست که من توی این سن ازدواج کنم  و خیلی سخت گیریی میکنه 

به نظرتون ممکنه بعدا پشیمون بشم؟ 

پارتنرم با درس خوندن یا کار کردن اصلا مخالف نیست و میدونم همیشه همراهیم میکنه

ترسم ازینه بعدا پشیمون بشم که چرا وارد زندگی مشترک و مسئولیت هاش شدم

اونجور که باید نتونم برای اهدافم تلاش کنم و درگیر زندگی و چالش هاش بشم

ما همو میخایم خانواده ها تا حدودی باخبرن 

احتمال زیاد هم تا چندروز دیگه مراسم خواستگاریمون باشه و اگر پدرم رضایت بده تا اخر بهار عقد میکنیم 🥺

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده

ناراحتم کردی داداش

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من زیر 24 نمیپسندم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

صد درصد پشیمون میشی

تو اصن نمیدونی رندگی چی هست،هنوز بهش ورود هم نکردی، یه چند سالی مدرسه رفتی و یکی دو سالی دانشگاه تو هپروت بودی

دو سه سال شناخت از ۱۷ تا ۲۰ سالگی راحت بهت بگم کشک خالصه

۱۰ سال تفاوت سنی هم زیاده

آدم ۲۷ ساله با بچه ۱۷ ساله نمیره تو رابطه

کاملا برام روشنه که پشیمون میشی، خانومایی که ۱۵ سالگی ازدواج کردن ۳۰ سالگی نوه داشتن لطفا منو نزنن، من دارم واقعیتو میگم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی زوده

از چه لحاظ؟

اخه سمت ما دخترا معمولا18 سالگی ازدواج میکنن 

من خودم حس میکنم مسئولیت های زندگی برام قابل درک نیست

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

سن مناسبیه،جای نگرانی و ترس نداره اگه میدونی خواستگارت با درس و کار مشکلی نداره حتی میتونه با تشویق هاش باعث پیشرفتت بشه

هرچند از نظر من تشکیل زندگی مشترک خیلی مهم تر از ادامه تحصیل و کار هست(دارم ادامه تحصیل میدم و قصد کار کردن هم دارم ولی به نظرم اولویت زندگی مشترکه)