2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سقط مکرر هستم . نمیدونم هزینشو فقط بهم گفتن دیگه طبیعی باردار نشو و تخمک اهدایی بگیر

منم میخام تخمک اهدایی بگیرم. زیرنظردکترکه باشی خودش معرفی میکنه. من دیروززنگ زدم گفتن ۱۵۰میلیون. صفرتاصد. اصفهانم. منم ذخیره پایینم

منم میخام تخمک اهدایی بگیرم. زیرنظردکترکه باشی خودش معرفی میکنه. من دیروززنگ زدم گفتن ۱۵۰میلیون. صفر ...

دوست دارم بدون واسطه پیدا کنم . آخه ظاهر طرف برام مهم . شما میتونی اهدا کننده رو ببینی؟ 

من ۴۰سالمه. شوهرم قبول نمیکنه تخمک اهدایی. ولی دیگه مجبورم

من شوهرم راضیه .خودم راضی نمیشدم تا اینکه دوبار دیگه هم باردار شدم و سقط شد الان دیگه حس میکنم راه دیگه ای نیست

باید از کل جد و آبادش خبر دار بشید وقتی میخواد اهدا کنه، حرف حقیقته

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

سلام بانو جان امیدوارم حال دلت خوب باشه

من آزمایشات ایمونولوژی روانجام دادم hsvlggبالا بوده امکانش هست که بارداری پوچم بخاطراون باشه

غلظت خون هم دارم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
سلام بانو جان امیدوارم حال دلت خوب باشهمن آزمایشات ایمونولوژی روانجام دادم hsvlggبالا بوده امکانش هس ...

فکر نمیکنن برا غلظت باید آسپرین و انومسا بزنی موقع بارداری igg بالا مشکلی نداره

اره بنظر منم بهتره چون تو شکم خودت بزرگ میشه و از خون خودت تغذیه میکنه . دکتر لاهوتی میگه ژن ها تو ه ...

از واسطه ها بپرس

فک میکنم کمیته و بهزیستی هر شهری بتونن کمکت کنند

خواهر من گرفت بچه کپ عمه شه

حتی اخلاقش و کاراش و....