2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمگ اهدایی بنظرم هیلی بهتر از رحم اجاره ای هست

اره بنظر منم بهتره چون تو شکم خودت بزرگ میشه و از خون خودت تغذیه میکنه . دکتر لاهوتی میگه ژن ها تو هر محیطی خودشون رو متفاوت بروز میدن و بروز ژنی تو رحم باعث میشه اون جنین به مادر هم شبیه بشه . بشتر رفتاری و کمتر ظاهری . تو همین نی نی سایت خوندم ی خانومی تخمک اهدایی گرفته بود و میگفت بچش خیلی بهش شبیه . 

اره بنظر منم بهتره چون تو شکم خودت بزرگ میشه و از خون خودت تغذیه میکنه . دکتر لاهوتی میگه ژن ها تو ه ...

منم فردا انتقال دارم 

اما با تخمک خودم و اسپرم همسرم 

دعا کن مثبت شه خیلی اذیت شدم

خیلی سخته .ژن عصبی مادر بزرگ هم به بچه منتقل میشه ‌کف پای صاف و...از کسی بگیر که بتونی از کل جد وا ...

از کجا پیدا کنم آخه ؟ کاش مثل فیلم ها میشد برم مناطق محروم یهو یکی شبیه خودمو ببینم جووت با ی بچه خوشگل بهش بگم بیا ی تخمکی هم ب ما بده 

منم فردا انتقال دارم اما با تخمک خودم و اسپرم همسرم دعا کن مثبت شه خیلی اذیت شدم

ایشالا مه مثبتی . کلی انرژی مثبت و خوب برای تو فقط مثبت شدی بیا همینجا بگو ماهم خوشحال کن . به سلامتی و دل خوش بغلش کنی

ایشالا مه مثبتی . کلی انرژی مثبت و خوب برای تو فقط مثبت شدی بیا همینجا بگو ماهم خوشحال کن . به سلامت ...

فدات مرسی 

شما مشکلتون جیه ک تخمک اهدایی میخاید بگیرید هزینش چقدره تخمگ اهدایی؟

تخمک اهدایی که ژن اهدا کننده رو میگیره چرا مردم انجام میدن؟؟یجورایی بچه خودت نیس مثل اسپرم اهداییه

مردم میگیرن چون راه دیگه ای نداره . ایشالا دل توهم بزرگ باشه تو این موقعیت هم قرار نگیری

فدات مرسی شما مشکلتون جیه ک تخمک اهدایی میخاید بگیرید هزینش چقدره تخمگ اهدایی؟

من سقط مکرر هستم .
نمیدونم هزینشو فقط بهم گفتن دیگه طبیعی باردار نشو و تخمک اهدایی بگیر

ایشالا مه مثبتی . کلی انرژی مثبت و خوب برای تو فقط مثبت شدی بیا همینجا بگو ماهم خوشحال کن . به سلامت ...

مرسی عزیزم انشالا شما هم صاحب فرزند بشی

بجه نداری کلا؟

ماهم نداریم بچه 

منم ذخیرم پایین بود ۶ تا تخمک داشتم ۶ تاشم گفتن جنین شده فریز کردن والا 

حالا اینگه بعد از انقالل جی بشه نمیدونم

مرسی عزیزم انشالا شما هم صاحب فرزند بشیبجه نداری کلا؟ماهم نداریم بچه منم ذخیرم پایین بود ۶ تا تخمک د ...

نه ندارم . منم ذخیرم پایین اما سریع باردار میشم ولی سقط میشه . میگن بخاطر کیفیت تخمک ! یکی نیست بگه اگه کیفیت همشون بده چطور انقدر سریع باردار میشم . قلبم تشکیل میشه ! چون کیفیت پایین بیشتر از سقط باعث تشکیل نشدن جنین میشه