2777
2789

همه معیار هامو داره هم شغلش هم تحصیلات و هم خانوادش خوبن فقط قبلا ازدواج کرده من تا حالا ازدواج نکردم میگه همسر قبلیش بخاطر خارج رفتن ازش جدا شده راست و دروغش رو نمیدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بستگی داره اخهاصلا نمیشه یه نسخه کلی داد

به نظرم بیشتر روی علت طلاق تحقیق کن چون مهمه

اگر واقعا علت طلاق همین بود(که بعید میدونم)، به نظرم ازدواج کن 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اگه بچه داره که اصلا. اگر نداره، یه سری مزایا داره و یه سری معایب. مزایاش اینه که خب یکم با تجربه تره تو رابطه، بچه بازی پسرهای مجرد رو نداره، گاهی هم اینجور افراد تلاش بیشتری برای نگه داشتن زندگی مبکنن. معایبش اینه که ممکنه تو ذهنش حتی شما رو مقایسه کنه و تمام احساساتی که برای شما تازه و جدیده واسه ایشون تکراریه و ذوقی براش نداره.

اگه زیر ۲۵هستی قبول نکن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من خودم قبول نمیکنم اینو دلیلش هم برمیگرده به نوع شخصیتم چون میدونم اذیت میشم، شما باید ببینی میتونی کنار بیای با این قضیه یانه، تحقیق از زن قبلیش و دلیل جدایی رو هم حتما حتما انجام بده اگه خواستی قبول کنی.