2777
2789

فقط مردا نه زنها هم دست کم از مردا ندارن جدیدا,😔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو فامیل ندیدم خدایی هر چی می‌شنوم تو فضای مجازیه ولی گویا فقط بین مردا نیست یه روانشناس می‌گفت ت ...

من تا دلت بخواد بیرون مجازی هم دیدم

اره تو زنا بیشتره ولی منتهی شوهراشون نمیان بگن 

🔮دختر مسیحی just chrit 

مردها کثافت هستن

زنها کثافت تر که به همجنس خودشون رحم نمی‌کنند 

همین جا تو نی نی سایت یک تاپیک میخوندم‌. زنه می‌گفت بهش خیانت شده‌ .و طلاق گرفته . و‌ خودش هم رفته با یک مرد متاهل 

خاک 

اره میدونم

خودم وقتی تو نزدیکان دیدم باور کردم ،محازی یا نی نی سایت وقتی حرف از خیانت زن شوهر دارو مرد متاهل بود برام قابل باور نبود فک میکردم الکیه دروغه زیاد پردازیه ولی دنیا واقعی هم داره به لج کشیده میشه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

مردها کثافت هستنزنها کثافت تر که به همجنس خودشون رحم نمی‌کنند همین جا تو نی نی سایت یک تاپیک میخوندم ...

خاک تو سرش 

چرا مجردا تنها هستن،؟؟

این متاهلا چی میخوان از زندگی؟

چرا همشون میرن با مرد متاهل خیلی لجن و کثیفن

🔮دختر مسیحی just chrit 

خودم وقتی تو نزدیکان دیدم باور کردم ،محازی یا نی نی سایت وقتی حرف از خیانت زن شوهر دارو مرد متاهل بو ...

اگه واقعیت کامل رو بفهمی دیگه این زندگیو مثل قبل نمی بینی

خیلی افتضاحههه حتی فکرشم نمی کنی

🔮دختر مسیحی just chrit 

خاک تو سرش چرا مجردا تنها هستن،؟؟این متاهلا چی میخوان از زندگی؟چرا همشون میرن با مرد متاهل خیلی لجن ...

وقتی قبح هر کاری ریخته بشه دیگه چرا معنی نداره هی تو بی غیرتی یه درجه یه درجه میرن جلو