2777
2789
عنوان

هر کار میکنم نی نی سینمو نمیگیره

91 بازدید | 15 پست

مامانا دخترم 20 روزشه هر کار میکنم سینمو نمیگیره

تجربه مشابه دارین راهنمایی کنین

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

شیر خشک دادی ؟ 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوروز کامل گشنش گذاشتم مجبور شد گرفت هرچی گفتن رحم کن گفتم نه ولی یه چندبار وسطاش با قاشق میدادم مزه کنه بفهمه شیر خوبه بعدش گرفت از رو اجبار اولش تنبلی می‌کنه خسته میشه 

منه بدبختخودتو برای بد غذاییشم آماده کندر آخر سینمو گرفت ولی الانم که ۸سالشه بابامو درآورده هی بای ...

هعیییی ای بابا

دوره مراقبت‌های نوزادی سایت مادر و کودک ایران رو ببین

قسمت اولش در مورد انواع روش‌های شیردهی هست

شکم نوزاد رو به شکم مادر باشه

سر بچه یکم رو به عقب باشه

چونه بچه باید به سینه جسبیده باشه

نوک سینه روبروی بینی بچه باشه

چندثانیه که بچه دهنش رو باز میکنه سینه رو بذار دهنش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
تا روز چهارم اصلا شیر نداشتم با شیشه دادم بهش

خوب طول میکشه برگرده به سینه خودت...

شیشه شیر رو بدار کنار، با فنجونک یا سنگ یا قاشق بهش شیر بده تا کم کم راه بیوفته

مدل سینه خوردن با شیشه شیر خوردن فرق داره، بچه نمیتونه هر دو تاشو باهم یاد بگیره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دوره مراقبت‌های نوزادی سایت مادر و کودک ایران رو ببینقسمت اولش در مورد انواع روش‌های شیردهی هستشکم ن ...

ممنون عزیزم

خوب طول میکشه برگرده به سینه خودت...شیشه شیر رو بدار کنار، با فنجونک یا سنگ یا قاشق بهش شیر بده تا ک ...

وارد سایت میشم چی بزنم که ویدیو آموزشی ببینم