2777
2789
عنوان

مامانا يه لحظه بياين

95 بازدید | 11 پست

يك الي چهار سال قيمت ٣١٠٠٠ تومانرنگ صورتي و بنفش موجود قيمت٣٧٠٠٠ تومانيك الي چهار سال قيمت٣٩٠٠٠ تومانسه ماه الي يك سال قيمت٣٧٠٠٠ تومان تركيك الي چهار سال قيمت٤١٠٠٠ تومان

تل سر+دستبند+گردنبند با رنگ هاي انتخابي شما و پست رايگان قيمت ١٥٠٠٠ تومان قيمت ١٣٠٠٠ تومان +پست رايگان

لباس ها همگي خارجي هستند و با جنس خوب پنج شنبه اماده فروش ميشوند و گردنبند ها اماده فروش هستند اگه خواستين لينك كانال تلگ رام رو براتون ميفرستم براي لباس ها كه پنج شمبه ميرسند اينجا گذاشتن لينك ممنوعه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس ها همگي خارجي هستند و با جنس خوب پنج شنبه اماده فروش ميشوند و گردنبند ها اماده فروش هستند اگه خ ...

من میخوام

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
عزيزم درخواست دوستيمو قبول كن بفرستم

نمیدونم چرا نیستش درخواستت منم ک میدم میگه ک شما درخواس فرستادین

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،