2777
2789
عنوان

طلاق

513 بازدید | 15 پست

سلام من آذر95عقد کردم... دوسال دوست بودیم ولی اصلا با این بعد از شخصیت این آدم آشنا نشده بودم... من نامادری دارم و برای فرار از شرایط سخت خونه شاید چشم بسته ازدواج کردم.. از بعد عقد هم داریم باهم  ومستقل زندگی میکنیم... اسفند عروسیمه... این آدم دست بزن داره.. زورگو.. با نیش وکنایه حرف میزنه بیکار وبی عار... چ غلطی بکنم حالا راه برگشت به خونه هم ندارم

ب نظرم بیشتر رو انتخابت فکر کن 

چون خدایی نکردع اگه این انتخاب اشتباه باشه 

امروز خیلیییی بهتر از فرداس

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا ازین ک سعی میکنم درکتون کنم

ولی 

بدترین نوع انتخاب برای ازدواج، فرار از موقعیت نامناسبه ( مثل سختی و فشار در منزل پدری)

چون باعث میشه

آدم با چشم باز و منطقی  انتخاب نکنه

بعدم  جلوی ضرر رو از هر جا بگیرید منفعته ...

عموما افراد در دوره عقد سعی میکنن کنترل بیشتری روی حرکاتشون داشته باشن

و بعد از ازدواج ، رفتارها بیست ، سی درصد بدتر میشه

چون حس راحتی با طرف مقابل دارن

بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید 

البته با کمک مشاور

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

واييييييي چه شرايط سختي 

اگه من بخام بهت مشاوره بدم ميگم اول سعي کن شوعرت روعوض کني اگه نشدبي کس وکارکه نيستي طلاق بگيرفوقش ازخونوادت جدازندگي ميکني

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

سعی کن رو مهریه ات پافشاری کنی طلاقت رو بگیری البته اگه هیچ راهی برای تغیرش نداری.. منم بعد عقد تازه شخصیت طرفم رو شناختم یکدفعه از این رو به اون رو شد ... شکاک بد دل دروغگو هیز ... اگه واقعا دست بزن داره و این تعریفایی که کردی ببرش پیش مشاوره اگه دیدی نتیجه نداد یک روز هم صبر نکن